Odprodaja - Kuhinja Noblessa Point

Odprodaja eksponatov
Odprodaja - Kuhinja Noblessa Point

Opis akcije

V Ga+Kuhinje poteka odprodaja eksponatov kuhinj in kuhinjskih elementov! V naši ponudbi si lahko ogledate kotne kuhinje vrhunske kvalitete in odličnega dizajna po izjemno nizkih cenah. Kotne kuhinje in kuhinjski elementi v akciji so popolnoma novi in nikoli uporabljeni, zato je to odlična priložnost za nakup kuhinje po nizki ceni. Ponujamo visoko kakovostne kuhinje priznanih nemških blagovnih znamk Designo+ in Noblessa. Akcija velja do odprodaje vseh eksponatov kuhinj.

Kuhinja Noblessa Point

V sklopu akcije kuhinj in kuhinjskih elementov vam predstavljamo odlično kotno kuhinjo Noblessa Point. Gre za kuhinjo v obliki črke L v temno sivi barvi v kombinaciji z imitacijo hrasta. 

Kuhinjski elementi, ki spadajo h kuhinji, so naslednji:

-          trojni predalnik širine 100 cm

-          izvlečni kuhinjski element širine 20 cm

-          element za pečico

-          kotni element z »vrtiljakom«

-          omara pod koritom

-          prostor za vgradni pomivalni stroj

Kuhinji Noblessa Point pripada tudi jedilniški sestav iz dveh omaric širine 90 cm z vključenimi kovinskimi nosilci za lesene police. Sestav širine 185 cm lahko po vaših željah umestite v jedilnico ali dnevno sobo.

Z nakupom kuhinjskega elementa Noblessa Point boste vašo novo kuhinjo dobili v zelo kratkem času. Pri nas vam bomo uredili demontažo eksponata, vi pa ga boste prevzeli in poskrbeli za prevoz. Nova kotna kuhinja bo lahko pri vas že v 24 urah. Po akcijski ceni lahko dobite tudi aparate, ki so del razstavnega eksponata.

Se odločate za nakup kuhinje? Ne zamudite odlične priložnosti za nakup nove in kakovostne kotne kuhinje po akcijski ceni! Obiščite našo najbližjo poslovalnico in si kuhinjske elemente Noblessa oglejte v živo.

Kaj pridobite?

  • Kuhinjo v obliki postavitve L
  • Jedilniški sestav iz dveh omaric s kovinskimi nosilci za lesene police

Veljavno od 21.1.2022 do 21.2.2022

Prevzemi popust