Kotne kuhinje iz odprodaje eksponatov kuhinj- katera bo vaša?

Kotne kuhinje so izmed vseh mogočih modelov najpogostejša izbira v domovih, saj uporabniku prinašajo veliko prednosti. Ponavadi jih postavimo v manjše prostore ali prostore, ki so povezani z drugimi odprtimi stenami, a majhen prostor ni glavno merilo za njihovo izbiro.

Kotne rešitve niso nove na trgu, a kljub temu navdušujejo mnoge uporabnike. Z njimi namreč na enostaven način prihranimo precej prostora in si skrajšamo razdaljo med delovno površino, kuhalno ploščo in pomivalnim koritom. Med delom v kuhinji si pač ne želimo dolgih sprehodov od površine do površine!


nove kotne kuhinje

Kotne kuhinje avtomatsko zmanjšajo prostor med obstoječimi delovnimi površinami ter nam tako olajšajo delo, prihranijo čas in hkrati zmanjšajo utrujenost. Ideje za kuhinje lahko zberemo z ogledom odprodaje eksponatov kuhinj, saj je čisto vsaka nekaj posebnega. Tako je ogled odličen razlog za nakup nove kuhinje (v akciji), ki smo si jo tako dolgo želeli!


Prednosti kotne kuhinje

Poleg prihranka prostora in skrajšanja razdalje med delovnimi površinami nam omogočajo, da vanje postavimo še jedilnico - mizo in stole. Tako hitro dosežemo tako estetski kot praktični vidik in ponovno prihranimo, saj bomo imeli dva prostora v enem. Obstaja toliko različnih idej postavitev, ki si jih je mogoče ogledati v razstavnih salonih in odprodaji eksponatov kuhinj, morda pa kar sami dobimo unikatno zamisel, ki jo bomo kasneje uporabili pri izvedbi.


nvoe kotne kuhinje v akciji

Vedno je potrebno najprej pomisliti na razporeditev pohištva in na osvetlitev z naravno svetlobo, seveda v kolikor je to v posameznem primeru mogoče. Prostor za pomivanje lahko imamo na eni strani, drugo stran pa rezerviramo za kuhanje. Moderne kotne kuhinje nam omogočajo pester izbor barv in materialov, tako na tleh, kot tudi na stenah. Ustvarimo lahko povsem unikaten izgled, ki ga bomo z velikim ponosom pokazali gostom.

Kakovosti nove kuhinje nikoli ne merimo po izgledu, temveč po tem, kako funkcionalna je in kako poteka delo v njej. Z malo domišljije v vsaki kotni kuhinji najdemo skrite kotičke, v katere postavimo stvari, za katere želimo, da so nam vedno pri roki, a hkrati skrite pred radovednimi pogledi gostov. Pri GA kuhinje pravkar poteka odprodaja eksponatov kuhinj, v kateri najdemo različne tehnološke rešitve kuhinj v akciji.


Nove kotne kuhinje so izziv zase, kako jih bomo izkoristili pa je odvisno od nas


Z malo domišljije je vse mogoče! Kotne kuhinje so neverjetno praktične, vse, kar potrebujemo za njihovo ureditev pa je le malce domišljije. Zadnji trendi nam ponujajo veliko različnih tehnoloških rešitev, ki jih hitro izkoristimo sebi v prid. Z ogledom odprodaje eksponatov kuhinj hitro opazimo vrhunske rešitve - prostorne delovne pulte, ozke izvlečne omare, vgrajene mikrovalovne pečice, izvlečne predale in še in še! Z malo znanja in veliko domišljije lahko vsak prostor spremenimo v funkcionalen del doma.


na odprodaji eksponatov kuhinj lahko najdete ideje za nakup kihinje v akciji


Z novo kuhinjo si ustvarite dom po meri

Funkcionalne kotne kuhinje so lahko zasnovane po meri doma. V tem prostoru se ne pripravlja le hrana, temveč gre za središče doma, ki mu pri sami ureditvi pogosto posvečamo premalo pozornosti, saj se veliko raje osredotočimo na opremljenost dnevne sobe. Prostor, kot je kuhinja, ni več namenjen le gospodinjam in pripravi hrane, temveč čisto vsem družinskim članom, zato ga je potrebno temu primerno opremiti.

Ker ima vsaka družina in vsak posameznik svoje navade, se oblikovalci kotnih kuhinj trudijo prepoznati navade in potrebe svojih strank, nato pa pohištvo le-tem prilagodijo. Pri nas vam ponujamo kakovostno pohištvo z izjemno dolgo življenjsko dobo, saj za vas z velikim veseljem ustvarjamo vaš dom. Zagotavljamo neskončne možnosti, pri tem pa v ospredje postavljamo vaše zadovoljstvo in seveda kakovost.


ideje za nove kuhinje na odprodaji eksponatov