Pošlji povpraševanje

Odprodaja kuhinje Noblessa Spot

Odprodaja eksponatov
Odprodaja kuhinje Noblessa Spot

Opis akcije

V Ga+Kuhinje poteka odprodaja eksponatov kuhinj! V naši ponudbi si lahko ogledate kuhinje vrhunske kvalitete in odličnega dizajna po izjemno nizkih cenah. Kuhinje in kuhinjski elementi v akciji so popolnoma novi in nikoli uporabljeni, zato je to odlična priložnost za nakup kuhinje po nizki ceni. Ponujamo visoko kakovostne kuhinje priznanih nemških blagovnih znamk Designo+ in Noblessa. Akcija velja do odprodaje vseh eksponatov kuhinj.

 

Kuhinja Noblessa Spot

V sklopu odprodaje eksponatov kuhinj in kuhinjskih elementov vam predstavljamo odlično čajno kuhinjo Noblessa Spot. Gre za kuhinjo v ravni liniji, ki vsebuje vse, kar potrebujete za sproščeno kuhanje in odličen obrok. Kuhinjski elementi, ki spadajo h kuhinji, so naslednji:

-          izvlečni kuhinjski element za steklenice in začimbe

-          omara za pečico s predalom

-          omara s policami

-          izvlečni smetnjak s posodami za odpadke

-          trojni predalnik širine 60 cm

 

V kuhinjo so vključene tudi tri omare, ki so pritrjene na steno in opremljene z dvižnim poklopnim odpiranjem. H kuhinji Noblessa Spot spadajo tudi ročaji, steklene police, lučke, steklena zaščita za kuhalno ploščo in sive dekorativne stenske obloge.

 

Z nakupom eksponata boste kuhinjo dobili v zelo kratkem času. Pri tem vam bomo uredili demontažo eksponata, vi pa ga boste prevzeli in poskrbeli za prevoz. Novo kuhinjo lahko tako dobite že v 24 urah. Lahko se odločite tudi za nakup aparatov, ki so del eksponata in jih prav tako dobite po akcijski ceni.

 

Ne zamudite odlične priložnosti za nakup nove in kakovostne kuhinje po akcijski ceni! Obiščite najbližjo Ga+Kuhinje poslovalnico in si razstavne eksponate kuhinj Noblessa oglejte v živo.

Kaj pridobite?

  • Celotno čajno kuhinjo z izvelčnimi elementi
  • Dekorativne stenke obloge
  • izvlečni smetnjak s posodami za odpadke
  • izvlečni element za steklenice in začimbe

Veljavno od 21.1.2022 do 21.2.2022

Prevzemi popust