Nakup kuhinje relativno velik zalogaj

 

Nakup kuhinje ponavadi predstavlja večjo časovno in finančno investicijo, zato je skrbna izbira ključnega pomena. Ponudba na trgu kuhinj je danes že tako široka, da brez težav najdemo primerno za naš dom. Po zaslugi izdelave kuhinj po meri tudi prilagoditev meram in posebnostim v prostoru ne predstavlja večjega izziva. Ker pa načrtovanje prostora mnogokrat prepuščamo domišljiji, lahko tudi hitro zaidemo s poti in pozabimo na praktično uporabnost kuhinje.
 

Kuhinja mora biti funkcionalna in lepa, biti mora prostor, v katerem se počutimo sproščeno, prijetno in domače. Prostor naj v današnjem hitrem tempu življenja omogoča hitro pripravo kakovostne prehrane, ob kateri uživajo vsi zbrani.

 

Dobro je vedeti …

nakup kuhinje z otokomNakup nove kuhinje vam lahko olajšajo smernice, ki jih najdete tudi na naši spletni strani. Prvi pogoj za izdelavo ustreznega načrta in pravilno naročilo kuhinje je temeljita izmera prostora. Le natančen tloris z natančno poznano postavitvijo vseh odtokov, dotokov in stikal omogoča tudi točen izris kuhinje in njeno montažo.

Dobro razmislite, kakšna in kako velika kuhinja ustreza vašemu življenjskemu stilu. Prelistajte revije, kataloge in spletne strani pred nakupom kuhinje, saj se bodo vaše želje in potrebe na ta način bolje izoblikovale, hkrati pa boste dobili občutek, kakšne rešitve vse so na voljo. Vam je bolj všeč moderna kuhinja z otokom ali brez? Želite, da bi kuhinja skupaj z dnevno sobo tvorila velik skupen prostor?

Svetujemo vam, da se pri nakupu kuhinje osredotočite tudi na vaš vsakdanjik. Je kuhinja središče vašega bivanja doma ali pa v kuhinji preživite le nekaj minut dnevno? Imate majhne otroke, ste mlad dinamičen par ali energični upokojenci? Vas bolj pritegnejo gladke, stroge moderne linije ali tradicionalen les?

Razmislite tudi, kako globoko v žep ste pripravljeni seči, saj vam bomo tako lahko predlagali ustrezno kombinacijo elementov in izbor materialov.

 

moderna kuhinja z otokomNakup kuhinje z otokom le če imamo dovolj prostora

 

Kuhinjski otok postavlja pripravljanje hrane za družino in goste v središče kuhinje. Vendar pa moramo pri odločitvi za nakup moderne kuhinje z otokom v prvi vrsti upoštevati prostorske danosti. Kuhinjski otok zahteva dosti prostora, zato ga boste težko postavili v majhno, ozko kuhinjo. Na splošno velja, da mora biti funkcionalen kuhinjski otok dolg vsaj 1,2 metra in širok več kot pol metra. Seveda moramo ob tem tudi paziti, da bo okoli njega dovolj prostora za nemoteno gibanje.

 

Salon kuhinj Alples vam ne omogoča le nakup kuhinje z otokom, ampak tudi pohištva za ostale prostore vašega doma, med njimi tudi garderobne omarice in omare za čevlje.  

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
nakup kuhinje, kuhinja z otokom
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA