Izdelava dimnika ali dimniške tuljave


Izdelava dimnika zahteva veliko znanja in izkušenj – tako izdelava dimnika za novogradnje kot izdelava novega dimnika za objekte z dotrajanim dimnikom. V podjetju Schiedel d.o.o. Prebold vam nudimo profesionalno izvedeno izdelavo inox dimnikov, pa tudi izdelavo dimniških tuljav, izdelavo dimnika za kamin itd.
 

 Izdelava inox dimnikov


izdelava dimnikaEna od glavnih dejavnosti našega podjetja je izdelava inox dimnikov. Se sprašujete, zakaj ravno inox dimniki? Izdelava te vrste dimnikov izvira iz trdnega prepričanja, da so to izjemno kakovostni in varni dimniki, ki ustrezajo najsodobnejšim smernicam, obenem pa so kompatibilni z različnimi gorivi. Dodaten razlog, zaradi katerega izdelavi inox dimnikov posvečamo še posebno pozornost, je tudi to, da gre za izolirane dimnike, ki so tako tudi ekološki dimniki, saj si vseskozi prizadevamo, da je naše delovanje tudi ekološko osveščeno. Poleg naštetega pa vas bo zagotovo prepričala tudi ugodna cena izdelave dimnika, ki jo ponujamo.
 

 

 

ALI LAHKO NA DIMNIKE PRIKLOPIMO VEČ KURIŠČ?


Izdelava dimniških tuljav


Vas bolj kot izdelava dimnika na novo zanima sanacija obstoječega dimnika? Prav obnovi obstoječih dimnikov je namenjena naša izdelava dimniških tuljav. Stara in dotrajana tuljava namreč povzroča velike izgube, izdelava nove dimniške tuljave pa je običajno potrebna tudi takrat, ko se odločimo za zamenjavo vrste goriva ali ko se pojavljajo različne težave zaradi neustreznega premera obstoječe tuljave. Izredno pomembno je, da se pred izvedbo del opravijo zelo natančne meritve, saj bo le tako končni rezultat funkcionalna in varna dimniška tuljava.
 

izdelava dimnikov

 


Kamin za romantične zimske večere …


Prijetna migetajoča svetloba, ki jo oddajajo plameni, obenem pa idilična toplota, ki vas objema, medtem ko skozi okno opazujete ples snežink … Pravljičen prizor, ki pa lahko postane resničnost, če se odločite za montažo kamina, ki je dandanes tudi vse bolj cenovno dostopen. Izdelava posebnega dimnika za kamin, lahkega in mobilnega, ki jo ponujamo, je ena od ključnih postaj na poti do končnega cilja – lastnega kamina.
 


Cenik izdelave dimnikov

 

Se sprašujete, koliko boste morali pravzaprav odšteti za izdelavo dimnika? Cena je odvisna od različnih komponent, zato vam svetujemo, da nam čim prej pošljete povpraševanje, saj vam lahko le tako pripravimo karseda natančno ponudbo. Zagotavljamo vam, da se bomo potrudili in poiskali najbolj ugodno opcijo za vas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
izdelava dimnika, izdelava inox dimnikov, izdelava dimniških tuljav