Pošlji povpraševanje

Potovanje z vlakom postaja (ponovno) vse bolj priljubljeno

Potovanje večina dojema kot nekaj, kar nas napolni s svežo energijo in razširi naša obzorja. Spoznavanje sveta pripomore k boljšemu poznavanju sebe, zato čas in denar, ki ju porabimo, nista nikoli zapravljena. Da pa bi iz izkušnje izvlekli čim več, moramo pred odhodom dobro razmisliti, kakšna so naša pričakovanja, in temu prilagoditi organizacijo. Pri tem vam bo v veliko pomoč turistična agencija, ki namesto vas poskrbi za številne podrobnosti. Posledično vam ne bo treba skrbeti glede malce dolgočasnejših plati organizacije, zato boste lahko vso svojo pozornost posvetili uživanju ob srečevanju z novimi kraji in ljudmi …  

Potovanje z vlakom

Danes ogromno možnosti, da obliko transporta prilagodite svojim željam

Vrsta prevoza ima nedvomno pomemben vpliv na to, v kakšnem spominu nam bodo ostale počitnice, še posebej če gre za vožnjo na daljših relacijah. Na srečo je dandanes možnost izbire resnično izjemno pestra. Za daljše razdalje večina najraje izbere letalo. Nizkocenovni ponudniki so poskrbeli, da je postala ta opcija dostopna zelo široki množici ljudi. To pomeni, da nam do želene destinacije ni več treba potovati tako dolgo, kot bi morali v preteklosti. Seveda pa to še ne pomeni, da je smiselno že takoj odpisati druge tipe transporta. Potovanje z avtobusom, še posebej z moderno opremljenim, ki zagotavlja visoko stopnjo udobja, je še vedno izredno priljubljena izbira, predvsem če se odpravljate v eno izmed (bližnjih) evropskih prestolnic. Pozabiti ne smemo niti na križarjenje z ladjo, ki je odlična rešitev za tiste, ki se vam zdi dopustovanje na enem samem mestu pretirano monotono.

Potovanje z vlakom poskrbi za pridih nostalgije in romantike

Vsekakor pa je treba omeniti še potovanje z vlakom, ki je pogosto že samo po sebi pravo doživetje. Med umirjeno vožnjo z vlakom brezskrbno uživate v podobah prečudovite pokrajine ali pa se zaklepetate z zanimivimi sopotniki. Vlak  je relativno poceni opcija, za katero se ne odločajo samo mladi, ampak na mednarodnih vlakih srečamo pripadnike praktično vse generacij, od najmlajših do najstarejših. Mnogi povezujejo vlak, četudi gre za najmodernejšo različico, s prijetnimi občutki nostalgije z malce romantičnim pridihom. Številni zatrjujejo, da je potovanje z vlakom odličen dokaz za to, da je sama pot večinoma pomembnejša od cilja!

Oglejte si ponudbe potovanj z vlakom

Potovanje z majhnim otrokom seveda zahteva malce več prilagajanja

Opcije so nekoliko bolj omejene, če gre za potovanje z majhnim otrokom. Vendar pa so pri večini oblik transportna možne posebne prilagoditve, ki poskrbijo, da potovanje z majhnim otrokom poteka brez nepotrebnega dodatnega stresa. Tako je smiselno, da pri posameznih ponudnikih preverite, ali omogočajo »družinam prijazno potovanje«, ki je med drugim povsem izvedljivo z vlakom.

Organizirano potovanje z avtobusom ali letalom do izbranih destinacij

V turistični agenciji Sajko turizem vam pomagamo pri celotni organizaciji. V naši ponudbi počitniških aranžmajev vas čakajo raznolike možnosti. Odločite se lahko za potovanje z avtobusom, letalom ali celo za križarjenje po Jadranu in drugih območjih. Vrsto prevoza preverite pri posameznih paketih oz. destinacijah, ki med drugim vključujejo otok Majorko, Korziko, Albanijo in Zadar. Na naši spletni strani pa boste našli tudi iskalnika, ki vam omogoča, da poiščete ugodne letalske karte ali pa apartma na Hrvaškem. Poleg tega pa vas tam čaka še pestra ponudba paketov križarjenj po dostopnih cenah.

Potovanje

Možna organizacija potovanja za zaključene skupine

Se zanimate predvsem za potovanja za skupine? Tudi v tem primeru poskrbimo za celotno organizacijo. Zaupajte nam svoje želje glede krajev in znamenitosti, ki bi jih želeli videti, in želenega termina. Pomagali vam bomo poiskati ustrezen prevoz in namestitev (polpenzion ali polni penzion oziroma po dogovoru). Če upoštevamo stroške na posameznika, se izkaže, da je potovanje za skupine praviloma še posebej ugodno. Naše bogate izkušnje nam omogočajo učinkovito načrtovanje z upoštevanjem vseh detajlov, ki je prilagojeno vašim specifičnim zahtevam.

Več o skupinskih potovanjih