Grand Waterworld Makadi nudi nepozabne počitnice na sanjski obali

Grand Waterworld Makadi, znan tudi kot Sunwing Waterwold Makadi je idealen za brezskrbno preživljanje počitnic in popolno sprostitev. V Makadi bay hotelu se v celoti osredotočajo na izpolnjevanje pričakovanj vsakega gosta in jih tudi večkrat presegajo. Vse od luksuznih sob do široke ponudbe aktivnosti - Grand Waterworld Makadi omogoča nepozaben dopust za vse generacije. Tako lahko z družino in prijatelji izvajate vragolije v vznemirljivem vodnem parku, ki je opremljen z adrenalinskimi vodnimi drčami ali se sprostite v miru zasebnih plaž, kjer se razteza pogled na kristalno čisto morje. V nadaljevanju članka boste spoznali vse prednosti in storitve, ki jih ta kompleks omogoča, bolje pa si boste tudi predstavljali samo lokacijo.

grand waterworld Makadi

Kako je videti bivanje v Grand Waterworld Makadi?

Makadi bay hotel je od mednarodnega letališča Hurghada v Egiptu oddaljen le pol ure vožnje, kar predstavlja lahkotno pot do namestitve. Pri tem posebno ugodnost zagotavlja brezplačno zasebno parkirišče pred kompleksom. Ko se pripeljete do hotela, je ena od prvih stvari, ki jo boste zagotovo opazili fasada v mavrskem stilu, pred pročeljem pa so palme za poseben občutek razkošja in miru. Ob vstopu v hotel boste opazili, da je vsaka soba opremljena s sodobnim pohištvom in z balkonom, kjer se razprostira čudovit razgled na slikovito hotelsko dvorišče. Toda to je le en delček, zaradi katerega je ta del Egipta še posebej privlačen. V nadaljevanju sledijo ostali atributi te sanjske destinacije.


7 glavnih prednosti Makadi bay hotela

V tem razkošnem okolju, ki združuje udobje in ekskluzivnost, vas čaka veliko priložnosti za sprostitev in zabavo. Glavne prednosti bivanja v hotelu bi lahko povzeli v naslednjih sedmih točkah:

  1. Vodne avanture za absolutni oddih. Grand Waterworld Makadi je pravi raj za avanturiste, ki lahko preizkusijo kar devet bazenov. Kompleks je opremljen z mogočnim vodnim parkom, s skupno dolžino 515 metrov, vključno s Flow Riderjem, toboganom, slapovi, počasno reko in bazeni. Tisti, ki so bolj naklonjeni avanturističnim doživetjem, se razveselijo potapljaškega letovišča El Gouna, ki je od hotela oddaljena le 55 km.

  2. Tople temperature tudi pozimi. Ta velika počitniška vas je vrhunska destinacija čez vse leto. Najboljši čas za obisk je med aprilom in oktobrom, ko lahko povsem uživate v kristalno čisti vodi in živahnem grebenu, se potapljate ali snorkljate. Za izvrstno dogodivščino se lahko preizkusite tudi v jahanju kamel, vožnji s štirikolesniki ali obiščete puščavski safari.

  3. Zabavne in kulturne aktivnosti. Na izbrani lokaciji so redno organizirane večerne prireditve in predstave. Tako se lahko vsak večer prepustite novim doživetjem, ki bodo obogatila vašo počitniško izkušnjo in vam ponudile vpogled v bogato lokalno kulturo.

  4. Grand Waterworld Makadi in raznolikost trgovin. Sklop se nahaja v neposredni bližini živahne pasaže Makadi Mall in je obdan z raznovrstnimi trgovinami, lekarno, kavarnami in restavracijami. Tako vam je vse na dosegu le nekaj korakov iz hotelske sobe.

  5. Odlična kulinarika. Izbirate lahko med različnimi tematskimi samopostrežnimi bifeji. V prelepem okolju pokritih in odkritih teras so restavracije z raznovrstnimi specialitetami, kjer pripravljajo nemške, italijanske, mehiške jedi ter jedi z žara. Tako lahko praktično na enem mestu preizkušate vrhunske dobrote iz različnih delov sveta.

  6. Praktičnost in enostavnost bivanja. Za večje udobje so vam v Makadi Bay hotelu na voljo priročni dodatki, kot so brisače za plažo, senčniki, podloge in brezplačna wi-fi internetna povezava. Te ugodnosti so vam na voljo z mislijo na izboljšanje izkušnje preživljanja časa v Egiptu in na absolutno sprostitev.

  7. Velja za eno najvarnejših destinacij v Egiptu. Ne nazadnje je na potovanju pomembna tudi varnost vseh potnikov, kar je še ena od mnogih odlik, po katerih slovi Makadi Bay hotel. Velja namreč za enega najvarnejših v Egiptu. Kljub temu, je tako kot pri vsaki destinaciji tudi tukaj priporočljivo ostati previden, še posebej v večjih množicah, in upoštevati nasvete lokalnih oblasti.


Razlogov, zakaj obiskati ravno ta hotelski kompleks, je torej precej. Sprostitev, počitek in vznemirljive prigode so vam zagotovljeni. Verjetno se zdaj sprašujete, kako si lahko zagotovite odlične počitnice na tej sanjski obali. Berite dalje in boste izvedeli.

Makadi bay hotel

Pod črto: Grand Waterworld Makadi vas vabi na čisti odklop!

Z branjem tega članka ste pripravljeni na resnično nepozabno potovanje v tem koščku raja. Zares, počitnice v zalivu Makadi veljajo za edinstvene in sproščujoče doživljaje. V zalivu Grand Waterworld Makadi ni nikoli dolgčas. Na voljo vam je vse od obsežnih letovišč ob plaži, ki ponujajo neskončne ugodnosti, do mirnih zalivov, kot nalašč za vodne športe. Ne glede na to, ali želite lenariti ali se ukvarjati z vznemirljivim vodnim športom, Makadi Bay hotel poskrbi za vse.

Počitnice v zalivu Makadi tako niso le izlet, temveč oddih v svet toplega vremena v atraktivnem zalivu skozi vse leto. Obiščite portal pocitnice.si, izberite svoj termin in se pripravite na dopust, o katerem ste vedno sanjali. Izkoristite torej priložnost za raziskovanje skritih zakladov, uživanje ob kulinaričnem razvajanju in odkrivanje bogate zgodovine, ki obkroža to čudovito dopustniško vas.