Manometer za zrak meri in prikazuje tlak


Manometer za zrak je merilni instrument, ki prikazuje in meri tlak. Obstajata dve vrsti manometrov za zrak, analogni in digitalni. Modeli prehajajo od najbolj enostavnih do zelo zapletenih, digitalnih. Najosnovnejša in najpreprostejša oblika analogne naprave je manometer za zrak v obliki črke U. To je steklena ali gumijasta cev, upognjena v obliki črke "U", kjer so številke navedene in razporejene na vsak centimeter na vsaki strani, med zavoje črke pa je nameščena voda. Ob meritvi se voda premakne, da pokaže tlak za njo, izražen v palcih vodnega stolpca. To je klasična meritev.

Vse bolj pa se uporabljajo digitalni manometri za zrak. Z višjo natančnostjo odčitka, neobveznimi dvojnimi vrati, dodatnimi parametri in odčitki so v mnogih primerih veliko lažji za uporabo.


Wika manometer visoke kakovosti zagotavlja natančne meritve

Wika manometer izdeluje vodilni svetovni proizvajalec teh naprav. Verjeto ste Wika manometer že videli kje na kakšni bencinski črpalki ali podobno, a se niste niti zavedali, da gre za tako kakovosten izdelek. V pnevmatiki se nahaja statični tlak, ki pritiska na notranjost pnevmatike, da jo napihne. Nasploh so izdelki, ki jih ponuja podjetje S3C, kljub svoji kakovosti izjemno pogosti, saj ravno visoka kvaliteta zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Vaš naslednji manometer kupite na spletu

Manometri so le eden od izdelkov v bogati ponudbi podjetja S3C, ki sodeluje z nemškim partnerjem Landefeld. Nemško podjetje ima v Kasslu skladišče, kjer ponujajo 400 000 artiklov, dobavljivih v Slovenijo v kratkih rokih in ob brezplačni dostavi nad 299 evrov. Preglejte spletno trgovino S3C.