Elektromagnetni ventil 12V in 24V se skriva v vsakem gospodinjstvu

Elektromagnetni ventil 12V lahko prav v tem trenutku najdete tudi v vašem domu. Elektromagnetni ventili 12V in 24V so komponente, ki varujejo tlačne posode in skrbijo za urejen dotok tekočin. Poznamo več vrst - elektromagnetne ventile za vodo ¾, za plin in za zrak. Če imate v vašem gospodinjstvu na vrtu nameščene namakalne sisteme, potem smo prepričani, da zalivanje uravnavate s pomočjo te komponente. V tem primeru se najpogosteje uporablja elektromagnetni ventil 24V, ki odpira in zapira pretok vode v posamezni liniji namakalnega sistema. Običajno so elektromagnetni ventili 12V in drugi nameščeni v zaboju za ventile, ki se nahajajo v zemlji. Pod takšne priključke je potrebno nasuti pesek ali prod, saj tako poskrbimo tudi za drenažo. Elektromagnetne ventile 12V in 24V vam nudimo tudi v ponudbi podjetja S3C, kjer so vam na voljo tako za standardne, kot tudi za profesionalne aplikacije. Izbirate lahko med tistimi za vodo, zrak in plin. Naši izdelki so visokokakovostni in zanesljivi, saj smo za vas izbrali samo najboljše proizvajalce elektromagnetnih ventilov 12V in 24V.

elektromagnetni ventil 24VElektro magnetni ventilElektro magnetni ventil za vodo ¾

Elektromagnetni ventil 24V regulira dotok vode

Ste bili tudi vi prepričani, da se elektromagnetni ventili 24V in druge podobne komponente nahajajo samo v industrijskih objektih, ne pa tudi v domačem okolju? Resnica je povsem drugačna. Tako elektromagnetne ventile 12V, kot tudi 24V in ¾ za vodo najdemo v večini gospodinjstev, kjer uravnavajo dotok vode, lahko pa tudi zraka ali plina. Vse je odvisno od namena in načina aplikacije, o čemer vam bomo v S3C na podlagi znanja in izkušenj z veseljem podali več informacij. Kadar govorimo o industrijski proizvodnji, se elektromagnetni ventili 12V najpogosteje uporabljajo v kanalizacijah, ogrevalnih sistemih, izjema pa niso niti kotlovnice, katerim sledijo še domača gospodinjstva. V naši trgovini boste na enem mestu našli pestro ponudbo komponent, ki so delo priznanih proizvajalcev, poskrbeli pa smo tudi za ugodne cene in strokovne nasvete. Če ste iskali pravo mesto za nakup elektromagnetnih ventilov 12V in 24V, potem ste ga pravkar našli.

Elektromagnetni ventil 12V tudi za avtomatizacijo krmiljenja

Elektromagnetni ventil 12V za hidravliko so primerni za avtomatizacijo krmiljenja pri sodobnih obdelovalnih strojih, pa tudi pri vseh sodobnih proizvodnih procesih. Kot vidimo, brez teh komponent ne gre - ne v industriji in ne v gospodinjstvu. Na težave pa naletimo, ko se odločamo med elektromagnetnimi ventili za vodo ¾, za zrak in za plin. Kaj je pravzaprav tisto, na podlagi česar se odločimo? Dejstvo je, da če nismo strokovnjaki na tem področju, je za mnenje najbolje povprašati nekoga, ki se s tem ukvarja že vrsto let. V podjetju S3C smo na tem področju pravi strokovnjaki, zato smo tudi pravi naslov za vas v primeru, da ne veste, katere elektromagnetne ventile izbrati. Ker vam nudimo tudi najkvalitetnejše elektromagnetne ventile 24V, bomo z lahkoto poskrbeli za vaše zadovoljstvo. Da je nakup še bolj preprost, vam izbrane komponente v najkrajšem možnem času dostavimo kar na vaš dom!

VEČ O HITRIH SPOJKAH

Zakaj izbrati elektromagnetne ventile 12V in 24V iz naše ponudbe?

Preprosto zato, ker vam nudimo največ. Ena izmed prednosti nakupa elektromagnetnih ventilov 12V in 24V iz naše ponudbe je dostava na dom, potem pa so tukaj še konkurenčne cene komponent in brezplačni nasveti s strani izkušenih mojstrov. Komponente iz naše ponudbe so primerne za različne vrste aplikacij, tako v industrijske potrebe, kot tudi v potrebe gospodinjstva. Oglejte si odlično ponudbo elektromagnetnih ventilov za vodo, plin in zrak. Povezani smo z enim od evropskih vodilnih ponudnikov industrijske opreme ter izdelkov za hidravliko in pnevmatiko, zato boste nad našo ponudbo elektromagnetnih ventilov navdušeni! Več nahttp://www.s3c.si/