Elektro magnetni ventil regulira in usmerja dotok vode v različnih napravah

 

Elektro magnetni ventil je ventil, ki je namenjen usmerjanju dotoka vode. Najdemo ga tako v kompleksnih industrijskih sistemih, kot tudi v vsakem domu – vsebuje ga namreč že vsak zalivalni sistem ali aparati bele tehnike. Ventil je tako nepogrešljiv element vsakega doma, potrebujemo ga že v vsakem gospodinjstvu. Pri nas vam ponujamo tudi elektro magnetni ventil za plin.

 

ČE VAS ZANIMAJO TUDI HIDRAVLIČNE CEVI, KLIKNITE TUKAJ!

 

Kako elektro magnetni ventil deluje? 


Elektro magnetni ventil regulira dotok vode tako, da preko magneta in gumijaste membrane odpira in zapira dotok vode.  Ne samo, da elektro magnetni ventil regulira kdaj bo voda skozi cevi tekla in kdaj ne, z elektro magnetnim ventilom lahko reguliramo tudi koliko vode bo skozi cevi steklo. Količino pretočene vode je seveda potrebno nastaviti v naprej.

 

Ugodne cene v ceniku elektromagnetnih ventilov

 

V podjetju S3C vam ponujamo širok nabor elektro magnetnih ventilov. V sodelovanju z mednarodno priznanimi dobavitelji izdelkov vam zagotavljamo visoko kvaliteto produktov, ki jih lahko naročite v naši poslovalnici. Cenik elektromagnetnih ventilov si lahko ogledate na naši spletni strani. Navdušila vas ne bo le kvaliteta ventilov, pač pa tudi ugodne cene v ceniku elektromagnetnih ventilov.

 

elektromagnetni ventil cenik

 

O ceniku elektromagnetnih ventilov nas lahko povprašate tudi po e-pošti

 

Prodaja elektromagnetnih ventilov poteka preko spleta. Elektro magnetne ventile lahko naročite vsak dan od ponedeljka do petka med 7:00 in 16:00 uro. V primeru vprašanj nas lahko pokličete po telefonu in z veseljem vam bomo pomagali odpraviti dvome, ki se vam pred nakupom ventila še pojavljajo. Ponujamo vam tudi elektromagnetni ventil ¾ in elektromagnetni ventil za plin. Za cenik elektromagnetnih ventilov nas lahko povprašate tudi po e-mailu, mi pa vam bomo odgovorili hitro in vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu ventila. 

 

elektro magnetni ventil

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
podjetje za proizvodnjo, trgovino in inženiring
Naslov
Tržaška cesta 116
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 423 22 22
Seznam fraz
Elektro magnetni ventil, elektromagnetni ventil cenik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA