Elektro magnetni ventil regulira in usmerja dotok vode v različnih napravah

Elektro magnetni ventil je namenjen usmerjanju dotoka vode. Najdemo ga tako v kompleksnih industrijskih sistemih, kot tudi v vsakem domu - vsebuje ga namreč že vsak zalivalni sistem ali aparati bele tehnike. Poleg ventilov za vodo pa v naši spletni trgovini najdete tudi različne vrste elektro magnetnih ventilov za plin.

ČE VAS ZANIMAJO TUDI HIDRAVLIČNE CEVI, KLIKNITE TUKAJ!

Kako deluje elektro magnetni ventil?

Elektro magnetni ventil regulira dotok vode tako, da ga preko magneta in gumijaste membrane odpira in zapira. Ne samo, da elektro magnetni ventil regulira, kdaj bo voda skozi cevi tekla in kdaj ne, z elektro magnetnim ventilom lahko reguliramo tudi koliko vode bo skozi cevi steklo. Količino pretočene vode je seveda potrebno nastaviti v naprej.

Ugodne cene elektromagnetnih ventilov

V podjetju S3C vam ponujamo širok nabor elektro magnetnih ventilov. V sodelovanju z mednarodno priznanimi dobavitelji vam zagotavljamo visoko kvaliteto produktov, ki jih lahko naročite v naši poslovalnici. Cenik elektromagnetnih ventilov si lahko ogledate na naši spletni strani. Navdušila vas ne bo le kvaliteta ventilov, pač pa tudi ugodne cene.

elektromagnetni ventil cenik

elektro magnetni ventil

Nudimo tudi strokovno svetovanje

Prodaja elektromagnetnih ventilov poteka preko spleta. Elektro magnetne ventile lahko naročite vsak dan od ponedeljka do petka med 7:00 in 16:00 uro. V primeru vprašanj nas lahko pokličete po telefonu in z veseljem vam bomo pomagali odpraviti dvome, ki se vam pred nakupom ventila še pojavljajo. Za cenik elektromagnetnih ventilov nas lahko povprašate tudi po e-mailu, mi pa vam bomo odgovorili hitro in vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu ventila.