Vgradne omare - akcija za ugodnejši nakup


Akcija vgradnih omar strankam omogoča še cenejši nakup izdelkov, tako da vam ni potrebno izbirati med kvaliteto in nizko ceno vgradne omare po meri. Akcija vgradnih omar lahko vključuje tudi druge ugodnosti, kot je na primer brezplačna montaža. Ker želimo zadovoljiti čim večji krog strank, svojo ponudbo in ugodnosti nenehno osvežujemo in spreminjamo, zato vas vabimo, da redno spremljate našo spletno stran in zavihek akcija. Vgradne omare ali drugo pohištvo, ki ga ponujamo z ugodnostmi, je prav tako vrhunske kvalitete, z raznovrstnimi akcijami vgradnih omar in drugega pohištva le širimo svoje ime ter prav vsem nudimo možnost, da izberejo kvaliteto in vrhunski dizajn. Cenik vgradnih omar je glede na kvalitetno izredno ugoden in konkurenčen!

VEČ O NOTRANJOSTI VGRADNIH OMAR


Kaj izdelujemo?

V Mizarstvu Avbelj smo strokovnjaki na področju izdelave raznovrstnega pohištva, kar dokazujemo že več desetletij. Izdelujemo kvalitetne in sodobne kuhinje, spalnice, otroške sobe, prav gotovo pa se lahko pohvalimo tudi z vrhunsko izdelavo vgradnih omar. Med našimi projekti so:

Preverite tudi, če ponujamo katero izmed teh vgradnih omar v akciji.

Akcijske cene vgradnih omarCenik vgradne omare


Praktičnost vgradne omare pod stopnicami

Marsikdo se doma srečuje s problemom prostora pod stopnicami - zdi se neuporaben, pa vendar gre za velik prostor, ki ostaja neizkoriščen. V tem primeru predlagamo odločitev za vgradno omaro pod stopnicami. Vgradne omare pod stopnicami vizualno izpopolnijo prostor, ob te pa so tudi izjemno uporabne ter lahko predstavljajo del vgradne omare garderobne sobe oziroma so lahko del vgradne omare za predsobe.


Kako poteka naročilo vgradne omare v akciji?

Naročilo vgradne omare v akciji poteka enako kot naročilo vgradne omare pod stopnicami, vgradne omare za kopalnico ali drugega pohištva. Ko nam sporočite svoje osnovne želje, se dogovorimo za izmero prostora, s pomočjo našega svetovalca pa izberemo material in postavitev. Naš cenik za vgradne omare je samo okviren, saj se cena končnega izdelka vgradne omare razlikuje od naročila do naročila. Nudimo tudi možnost 3D izrisa, da si boste končni izdelek lažje predstavljali, nato pa začnemo z delom!