Sedežne garniture po meri vam izdelamo v različnih materialih in barvah


Sedežno garnituro po meri vam izdelamo iz najkvalitetnejših trajnostnih materialov. Usnje in blago, ki ga uporabljamo pri izdelavi je obdelano z zdravju neškodljivimi barvami, kar je potrjeno z raznimi certifikati. Pri izdelavi se uporablja energija, ki se pridobiva iz obnovljivih virov. Zato je izdelava sedežnih garnitur iz našega prodajnega programa ekološka in prispeva k zmanjševanju emisij. Z nakupom naših sedežnih garnitur prispevate k čistejšemu okolju. Izdelava sedežnih garnitur poteka v več korakih. Najprej se izdela načrt, potem se izberejo ustrezni materiali, sledi izdelava prototipa in končno izdelava sedežne garniture, ki je za prodajo. Naše sedežne garniture so v celoti izdelane v naših lastnih tovarnah kar pripomore k nadziranju kvalitete izdelave materialov in izdelave končnega produkta.

VEČ O NAŠIH SEDEŽNIH GARNITURAH PO MERI SI PREBERITE TUKAJ!

Kvalitetne sedežne garniture po meri so lahko izdelane iz usnja ali blaga

V našem prodajnem programu imamo sedežne garniture, ki so tipske kar pomeni, da jih imamo na zalogi. Če vam izgled in mere sedežnih garnitur na zalogi ustrezajo, so dobavljive v zelo kratkem času. V primeru izdelave po meri, je dobava malo daljša, še vedno pa se trudimo dobaviti naročeno v najkrajšem možnem času. Izbirate lahko med različnimi materiali kot so usnje in razne tkanine. Večna eleganca usnja prepriča marsikaterega kupca, saj imajo usnjene sedežne garniture luksuzen izgled. Čiščenje usnja je preprosto, v primeru trdovratnih madežev pa se za čiščenje uporabljajo namenska sredstva, ki usnje hkrati tudi negujejo. Pri rednem in pravilnem vzdrževanju usnjene sedežne garniture, vam bo služila zelo dolgo časa. Sedežne garniture iz blaga, so zelo praktične, saj potrebujejo le redno čiščenje s sesalcem. Tkanina sedežnih garnitur po meri je impregnirana s posebnim sredstvom, ki zelo olajša čiščenje. Madeže preprosto očistimo z vlažno krpo in če je potrebno s čistilom, ki mora biti prilagojeno določeni tkanini.

sedežne garniture

Za izdelavo sedežnih garnitur po meri uporabljamo energijo iz obnovljivih virov

Sedežne garniture po meri, ki jih imamo na izbiro so linearne oblike, kotne oblike in v obliki u. Linearne sedežne garniture po meri so sestavljene iz troseda, dvoseda in fotelja. Odločite se lahko za nakup celotnega kompleta ali posamičnih elementov. Velikost sedežne garniture po meri je potrebno prilagoditi prostoru, ki ga imate na voljo. Prednost linearnih sestavov po meri je v tem, da ga lahko prilagajate prostoru. Postavitev lahko spremenite, če spremeniti vizualno podobo dnevne sobe ali pa če morate postavitev prilagoditi zaradi nakupa novega pohištva ali podobno. Kotne sedežne garniture po meri so primerne za dnevne sobe v vseh velikostih. Ponavadi imajo modularni sistem, kar pomeni, da lahko velikost in obliko prilagajate. Kotni sestavi po meri zavzamejo najmanj prostora in za svojo velikost nudijo največ prostora za sedenje. Sedežne garniture v obliki u po meri, so največje in so običajno postavljene na sredini dnevne sobe. Zaradi svoje velikosti so zelo vpadljive in predstavljajo osrednji funkcionalni in dekorativni element dnevne sobe. Sestavi v obliki u po meri tvorijo linearni in kotni elementi, ki jih lahko po vaši želji neomejeno razširite. Sedežni deli garnitur v obliki u po meri, so lahko zelo široki in jih lahko uporabljamo tudi kot pomožno ležišče.

sedežna garniture po meri

Sedežne garniture po meri imajo lahko vgrajene funkcije počivalnika, ležišče, predale

Nekateri modeli sedežnih garnitur na zalogi imajo vgrajene funkcije počivalnika kar pomeni, da imajo nastavljiv naslon za noge, vzglavje ter sedežni in hrbtni del. V primeru izdelave po meri, vam lahko vgradimo funkcijo počivalnika v vse modele naših sedežnih garnitur. Počivalniki so na voljo z ročnim ali električnim pogonom. Stikala za električni pogon funkcij počivalnika so skrita v stranicah sedežne garniture po meri in so neopazna. Kvaliteten dvižni mehanizem počivalnikov je neslišen in zato nemoteč. Poleg funkcije počivalnika, vam lahko izdelamo sedežno garnituro po meri s vgrajenim avdio sistemom, ki najbolj pride prav, ko se želite po napornem dnevu sprostiti na počivalniku ob zvokih priljubljene glasbe. Prav tako vam v sedežno garnituro po meri vgradimo predale za shranjevanje ali ležišče, ki je priročno za občasno ali redno uporabo.