Pohištvo po naročilu - unikat po vaši zamisli in meri


Se vam je že zgodilo, da ste imeli v mislih točno določeno pohištvo za točno določen prostor v vašem stanovanju, a ga niste nikjer našli? Ste na tesnem s prostorom, obenem pa vam bi dodatna omara prišla prav? Imate zelo razgiban prostor ali moderno mansardo in potrebujete pohištvo, kuhinjo po meri? Če se najdete v katerikoli od naštetih in podobnih situacij, se obrnite na nas za našo ponudbo pohištva po naročilu.

Pohištvo po meri vašega prostora: od moderne kuhinje do otroške sobe

Kljub veliki ponudbi in množici serijsko proizvedenega pohištva je včasih nemogoče najti primerno pohištvo, ki bo po meri vas in vašega stanovanja. Serijsko pohištvo lovi povprečja, kar pomeni, da ni nujno, da bo tudi vam odgovarjala njegova barva, stil ali velikost. In tudi če obstaja vaša popolna omara v obstoječi ponudbi, ste jo v tej množici mogoče že našli? Ste prepričani, da jo boste? Prenehajte z iskanjem, a ne se zadovoljiti z lažje dostopnim pohištvom! Skicirajte svoje sanjsko pohištvo in nam dovolite, da vam ga izdelamo na podlagi vaše zamisli, želja, potreb, po meri in posebej za vas! Izdelujemo raznovrstno pohištvo po naročilu:

  • vgradne omare po meri,
  • kuhinje,
  • postelje,
  • otroško pohištvo,
  • pisarniško pohištvo,

...

Pohištvo po naročilu ne pomeni le drage razvade in estetskega prestiža

Pohištvo po naročilu je običajno resda malo dražja opcija in po meri narejeno pohištvo zagotovo ne bo izstopalo, bo pravih barvnih kombinacij in pravih dimenzij. Edinstveno, lepo in unikatno, a obenem tudi praktično in funkcionalno! Omara po meri, pa naj bo del kuhinje po meri, delovne sobe ali otroške sobe, vam bo omogočala optimalen izkoristek prostora glede na vaše potrebe. Poleg tega je naše pohištvo kvalitetnejše in bolj vzdržljivo, saj vsak kos izdelamo izključno in samo za vas.

ZAMISLITE SI SVOJO KUHINJO PO MERI

Pohištvo po naročilu ErjavecPohištvo po meri je projekt - od ideje do montaže - in ne le običajen nakup

Vsekakor je pri nakupovanju pohištva vedno potreben malo bolj skrben premislek, saj pohištva ne menjamo pogosto. Pri naročanju pohištva po meri pa gre še za malo večji projekt. A brez skrbi, z vami smo od začetka do konca! Prvi korak je seveda izključno na vas: sporočite nam vaše želje. Poslali vam bomo informativno ponudbo in se v najkrajšem času dogovorili za naš obisk. Ne glede na to, ali bodo vaše stanovanje krasila nova vrata ali omara v kotu moderne kuhinje, se odločate za postelje po meri za vse družinske člane ali le za v otroške sobe, bomo opravili strokovne izmere prostorov, vam svetovali in skicirali želeno pohištvo. Pomagali vam bomo tudi z nasveti pri izbiri barve in materialov ter vam sestavili točen predračun. Po potrditvi naročila, določimo datum montaže. Dostavo in montažo opravimo brezplačno kjerkoli v Sloveniji.

Pohištvo Erjavec| Pohištvo po meri - povezave do naše strani:

  • pohištvo po meri
  • otroške sobe po meri
  • vgradne omare po meri
  • kuhinje po meri