Pošlji povpraševanje

Pohištvo po naročilu – pohištvo izdelamo po vaši meri

Se vam je že zgodilo, da ste imeli v mislih točno določeno pohištvo za točno določen prostor v vašem stanovanju, pa ga niste nikjer našli? Ste na tesnem s prostorom, obenem pa vam bi dodatna omara prišla prav? Imate zelo razgiban prostor ali moderno mansardo in potrebujete pohištvo – otroško sobo, spalnico in kuhinjo po meri? Če se najdete v katerikoli od naštetih in podobnih situacij, se obrnite na nas za našo ponudbo pohištva po naročilu, saj ga lahko izdelamo popolnoma po meri vašega stanovanja ter prilagodimo vašim željam in zahtevam.

Ker je že sama gradnja stanovanj danes drugačna kot je bila pred leti, tudi dimenzije prostorov niso več takšne kot so bile. Pogosto se ljudje znajdejo v zagati kako jih opremiti, kako najti pravo opremo, ki bo v prostor pristajala kot ulita. Velikokrat je edina rešitev izdelava pohištva po meri, pa naj gre le za posamezna vrata, omare, regale ali posteljo, največkrat pa v našem podjetju, izdelamo po meri kar celo kuhinjo, otroško sobo ali spalnico ter opremo za druge prostore. Poleg tega, da pohištvo po meri izkoristi vsak centimeter razpoložljivega prostora, je izdelano natančno po okusu oz. naročilu stranke ki se zanj odloči (z njo sodelujemo od začetka načrtovanja pa do konca), njegova cena ne predstavlja bistvene razlike, saj je potrebno vzeti v zakup, da je pohištvo unikatno ter natančno izdelano iz vrhunskih dodanih materialov in kvalitetnega domačega lesa.

Moderne kuhinje - pohištvo izdelamo po meri

Pohištvo po meri vašega prostora: od moderne kuhinje do otroške sobe

Kljub veliki ponudbi in množici serijsko proizvedenega pohištva je včasih nemogoče najti primerno pohištvo, izdelano po meri vas in vašega stanovanja. Serijsko pohištvo lovi povprečja, kar pomeni, da ni nujno, da vam bo všeč njegova barva, stil ali velikost. Morda le najdete primerno posteljo ali omaro, katere dimenzije so po meri in bi bila primerna za vaše stanovanje, toda ko jo postavite vanj, vidite, da se barve razlikujejo ali je slog drugačen. Uporabljate ga že lahko, vendar vas bo vedno nekaj motilo, saj to ne bo sovpadalo z ostalo opremo, kot bi se pohištvo izdelano po meri. In tudi če obstaja vaša popolna omara v obstoječi ponudbi, ste jo v tej množici mogoče že našli? Ste prepričani, da jo boste? Prenehajte z iskanjem, prav tako se nikar ne zadovoljite z lažje dostopnim pohištvom neznanih proizvajalcev! Ob množici opreme za stanovanja, ki jo lahko najdete na spletu, je mnogo proizvodov, ki si ne zaslužijo svojega imena, saj so videti dobro le na slikah.

Svojega doma nihče ne preureja in opremlja vsako leto, zato je potrebno preudarno razmisliti o nakupu pohištva, omar, vrat… saj mora dobro služiti svojemu namenu ter obdržati svoje prvotne lastnosti kar nekaj let. Kot prva je to kvaliteta, ki bo zagotovo najboljša če se odločite za izdelavo pohištva po meri. Skicirajte svoje sanjsko pohištvo in nam dovolite, da vam ga izdelamo na podlagi vaše zamisli, želja, potreb, po meri in posebej za vas! Izdelujemo raznovrstno pohištvo po naročilu:
• vgradne in druge omare po meri,
• kuhinje,
• postelje,
• otroško pohištvo,
• pisarniško pohištvo

Mladinske in otroške sobe po meri

Za kuhinjo in otroško sobo, vam po meri izdelamo tudi vrata

Dejstvo je, da je kuhinjski prostor najbolje izkoriščen, če je kuhinja izdelana po meri. Preden se odločite zanjo, si vzemite dovolj časa, morda papir in svinčnik ter okvirno skicirajte kaj bi želeli imeti, kakšna naj bi bila postavitev elementov, mize, polic in omar, ki jih bomo izdelali po meri in vaših željah. Ko boste približno vedeli kaj želite vanjo vključiti, se obrnite na nas, da skupaj naredimo izmere, dodelamo podrobnosti ter se lotimo izdelave vaše kuhinje po meri.
Kaj pa otroška in mladinska soba? Otroka lahko najbolj osrečite, če v opremljanje njegovega najljubšega prostora vključite njegove ideje, saj bo imel dober občutek, da si je opremo izbral sam. To pa otrokom veliko pomeni in nikoli ne pozabijo, da so sodelovali. Seveda, pa ga morate iz ozadja in kar se da neopazno voditi ter mu pomagati, da otroška soba po meri ne bo le lepa, temveč tudi funkcionalna. Razmislite tudi o tem, da otroci hitro rastejo, zato izberite morda večjo posteljo, ki jo prav tako kot ostalo pohištvo, izdelamo po meri in vaših zahtevah, o visečih omarah, po naročilu izdelamo tudi most nad posteljo, ali pa jo dvignemo od tal. Možnosti so praktično neomejene in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti.

Pohištvo po naročilu ne pomeni le drage razvade in estetskega prestiža

Pohištvo po naročilu je običajno resda malce dražja možnost, vendar bo po meri narejeno pohištvo zagotovo izdelano v pravih barvnih kombinacij in pravih dimenzijah. Edinstveno, lepo in unikatno, obenem pa tudi praktično in funkcionalno! Omara po meri, pa naj bo del kuhinje po meri, delovne sobe ali otroške sobe, vam bo omogočala optimalen izkoristek prostora glede na vaše potrebe. Poleg tega je naše pohištvo kvalitetno in vzdržljivo, vsak kos pa bo izdelan izključno in samo za vas.

Pohištvo po naročili izdelamo za vse prostore stanovanja

Pohištvo po meri je projekt - od ideje do montaže - in ne le običajen nakup

Vsekakor je pri nakupovanju pohištva vedno potreben malo bolj skrben premislek, saj pohištva ne menjamo pogosto. Pri naročanju pohištva po meri gre za malo večji projekt, kar vas naj ne skrbi, z vami smo od začetka do konca! Prvi korak je seveda izključno vaš - sporočite nam svoje želje. Poslali vam bomo informativno ponudbo in se v najkrajšem času dogovorili za obisk na domu. Ne glede na to, ali bodo vaše stanovanje krasila nova vrata ali omara v kotu moderne kuhinje, se odločate za postelje po meri za vse družinske člane ali za v otroško sobo, bomo opravili strokovne izmere prostorov, vam svetovali in skicirali želeno pohištvo. Pomagali vam bomo tudi z nasveti pri izbiri barve in materialov ter vam sestavili točen predračun. Po potrditvi naročila, bomo določili datum montaže, ki jo tako kot dostavo, opravimo brezplačno kjerkoli v Sloveniji.