Kotne kuhinje v akciji! Naj vam olajšamo nakup nove kuhinje z našimi idejami!

Kotne kuhinje so, kakor vse ostale sodobne kuhinje, individualno zasnovane po merah vašega doma. Kuhinja že dolgo ni več samo štedilnik in delovni pult. Kuhinja vse bolj postaja središče oziroma srce vsakega doma, kjer se zbira družina in uživa v okusni hrani, pripravljeni v kuhinji. Nakup kuhinje je za marsikoga nočna mora, saj je načrtovanje lahko dolgotrajno in naporno, še posebno, če imate posebne zahteve in med klasičnimi kuhinjami ne najdete takšne, ki bi popolnoma ustrezala vašemu prostoru. Ideje za kuhinjo lahko dobite marsikje. Lahko pa se odločite, da vašo sanjsko kuhinjo izdelamo popolnoma po vaših željah in zahtevah. Le na tak način boste dobili novo kuhinjo, ki bo za vas popolna v vseh pogledih. Kotne kuhinje ali majhne, kuhinje so naša strast. Ni vam več potrebno iskati kuhinje v akciji - odločite se za izdelavo po meri in dobili boste kuhinjo, ki bo v vseh pogledih dosegla in celo presegla vaša pričakovanja.

Nakup kotne kuhinje


Sodobne kuhinje so več kot le kraj za pripravo hrane


Kuhinja že dolgo ni več prostor, namenjen gospodinjam, ki vsak dan pripravljajo hrano. Nove kuhinje so vse bolj prostor, ki je odprt in prostoren, in kjer se družimo z družino in prijatelji ob dobri hrani in pijači. Nakup kuhinje je lahko zelo prijetno opravilo, če veste, kaj želite. Najboljši način za uresničitev vaših sanj pa je izdelava nove kuhinje po meri. Vsaka družina ima svoje navade in svoj življenjski stil. Enim ustrezajo žive in pisane barve, drugi prisegajo na belo ali črno barvo. Nekaterim so všeč ravne moderne linije, medtem ko imajo drugi radi klasiko in rustikalne elemente. Naši oblikovalci vedno skušajo prepoznati vaše barve, vaše navade in potrebe. In to vse z razlogom, da pohištvo prilagodijo vam. Kotne kuhinje in ostale kuhinje vam izdelamo v različnih barvah, vgrajujemo tudi različne tehnološke rešitve. Nakup kuhinje pri nas bo prijetno opravilo, v to smo prepričani!


Naše kotne rešitve


Kotne kuhinje so izredno priljubljene, saj so estetsko dovršene in funkcionalne, delo v njih pa je udobno in prijetno. Ponujamo vam različne kotne rešitve, kot so na primer kotne omare in kotne izvlečne omare. Z izdelavo kuhinj imamo že veliko izkušenj, zato vemo, da se pri projektiranju kuhinj pogosto pojavi problem optimalne razporeditve pohištva. Prav takšne kuhinje zahtevajo podrobno načrtovanje, saj je potrebno dobro izkoristiti vsak kot. V našem podjetju ne poznamo pojma neizkoriščenost prostora, saj vedno poskrbimo, da je vsak kotiček dobro izkoriščen. Naše rešitve bodo zadovoljile še tako zahtevnega kupca. Za kotne kuhinje vam ponujamo celovite rešitve za prihranek prostora v kuhinji: kotne izvlečne omare, vrtljive police in kotni izvlečni predali.


Zakaj se odločiti za nakup kuhinje pri nas?


Kuhinje Erjavec so več kot le klasične kuhinje. Vi si zamislite vašo sanjsko kuhinjo, mi pa poskrbimo, da se vaše sanje uresničijo. V našem podjetju vam nudimo celovite rešitve, od načrtovanja pa vse do montaže. Ideje za kuhinjo lahko dobite kjerkoli, izvajalca pa morate skrbno izbrati. Naši arhitekti imajo dolgoletne izkušnje na področju notranjega dizajna in lahko vam pomagajo najti najbolj optimalno rešitev za vaš prostor. Ker se zavedamo, da je ponudba kuhinj na trgu velika, želimo izpostaviti naše konkurenčne prednosti, ki so kvaliteta, individualen pristop, unikaten dizajn in dostopna cena investicije.

Nakup kuhinje v akciji


Kuhinje v akciji niso za vas? Izberite ponudnika s tradicijo!


Smo družinsko podjetje, ki sodi med najboljše ponudnike izdelave kuhinj in ostalega pohištva po meri v Sloveniji. Kotne kuhinje, majhne kuhinje, jedilnice, dnevne sobe in ostalo pohištvo - naše vodile je izdelati visokokakovostni in estetsko dovršeno pohištvo po vaši meri. Pri svojem delu uporabljamo le najboljšo in najsodobnejšo tehnologijo, vgrajujemo le najboljše aparate. Predvsem pa je pomembno to, da vam ponujamo celovito storitev, ki vključuje tako načrtovanje in svetovanje kot tudi izdelavo in montažo.

POHIŠTVO PO NAROČILU

NOTRANJE VRATA