Oprema za kopalnico: kopalniški umivalniki, kopalniške kadi in wc školjke

Oprema za kopalnico podjetja Kersan vas bo z lahkoto navdušila. Kopalniški umivalniki, kopalniške kadi in wc školjke so izdelani iz kvalitetne keramike, tako da bo kopalniška oprema zlahka vzdrževana. Za svojo kopalnico boste lahko izbrali primeren bide, pisoar in vso potrebno opremo za tuš kabine.

 

Oprema za kopalnico v nenavadnih barvah

Oprema za kopalnice Ste naveličani, da so kopalniški umivalniki, kopališke kadi in druga oprema za kopalnico v beli barvi? Nekatera kopalniška oprema podjetja Kersan je na voljo tudi v dvajsetih različnih barvah. Nevsakdanji kopalniški umivalniki in kopalniške kadi bodo prijetno presenetili vse tiste, ki s svojim stilom radi izstopate. Kopalniška oprema tako ne bo več dolgočasna, vaših gostov pa kopalnica zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

 

Kopalniški umivalniki, kopalniške kadi in wc školjke brez vodnega kamna

Oprema za kopalnico je ob nakupu lepa in sijoča, kasneje pa lahko kopalniški umivalniki, kopalniške kadi, tuš kabine in wc školjke  zaradi vodnega kamna izgubijo svoj lep izgled. Kopalniška oprema z zaščitnim slojem proti nabiranju vodnega kamna bo v tem primeru prava izbira, kopalniški umivalnik, bide, pisoar, tuš, kad ali wc školjka  z vodnim kamnom pa preteklost.

 

Popolna kopalniška oprema, vse za kopalnico

V našem programu vam ni na voljo le sanitarna keramika. Wc školjke, kopalniški umivalniki, kopalniške kadi, tuš kabine, armature za kopalnico in ostala oprema za kopalnico v najrazličnejših izvedbah se lepo dopolnjujejo z ostalo ponudbo. Ponujamo vam wc deske različnih barv, z lahkoto pa boste izbrali tudi primeren wc splakovalnik.

 

Kopalniška oprema priznanih proizvajalcev

Na voljo so vam kopalniški umivalniki, kopalniške kadi, tuš kabine, wc školjke in druga oprema za kopalnico ter kopalniška oprema naslednjih proizvajalcev:

  • GSG
  • Ideal Standard
  • Catalano
  • Dolomite
  • Hatria
  • Villeroy & Boch
  • Pozzi Ginori
  • Keramag
  • Simas


Kopalniški umivalniki, kopalniške kadi, wc školjke, armature za kopalnico, keramične ploščice in ostala kopalniška oprema so vam na ogled v salonu podjetja Kersan v Trzinu, kjer vam bodo z veseljem svetovali naši strokovnjaki, ki vam bodo pomagali tudi pri izrisu vaše kopalnice. Kakovostna in dovršena oprema za kopalnico bo vašo kopalnico spremenila v kraj za sprostitev.

 

Kersan d.o.o. kopalniška oprema | Oprema za kopalnico - kopalniški umivalniki, kopalniške kadi, wc školjke in armature za kopalnico:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
oprema za kopalnico, kopalniški umivalniki, kopalniške kadi, wc školjke, bide, pisoar
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA