Kopalniški dodatki vseh vrst pri Kersan d.o.o.

Dodatki za kopalnico – brez njih ne gre!

Kopalniški dodatki so več kot samo enostavni dodatki za kopalnico, saj naredijo kopalnico vašo in dopolnijo njen stil. Izražajo vaš stil in kopalnici pridajo vašo osebno noto. To niso samo dekorativni dodatki. Za kopalnico so nujno potrebni, saj brez držala za WC papir, WC metlice ali držala za brisače enostavno ne gre. Zato tudi kopalniški dodatki postajajo vedno bolj oblikovani in so iz vedno bolj kakovostnih materialov. Proizvajalci se vedno bolj zavedajo, da tudi kopalniški dodatki potrebujejo dizajn, ki se bo prilegal kopalniškem pohištvu, armaturam in keramiki. Veliko pozornosti se posveča tudi najmanjšim stvarem, kot so držalo za WC papir ali milnik, zato da bi se skladali z obstoječim stilom kopalnice. Kopalniški dodatki so postali podaljšek skrbno oblikovanega prostora. Pri nas lahko izbirate med mnogimi modeli, barvami in oblikami priznanih proizvajalcev kot so Bertocci, Inda in drugi.

 

Kopalniški dodatki - kako izbrati pravilno?

Premislek o tem, kakšna WC metlica ali koš za smeti, se bo prilegal vaši kopalnici je smiselno opraviti pred samim nakupom dodatkov za kopalnico. Ko načrtujete kopalnico in se odločate o armaturah, ploščicah in pohištvu, pomislite na kopalniške dodatke. Milnik, držalo za brisače, držalo za WC papir in ostali dodatki so vam namreč na voljo v skoraj toliko oblikah in materialih, kot ostala kopalniška oprema. Ko najdete program, ki nudi kopalniško opremo z vsemi kopalniškimi dodatki, odločitev ni težavna, saj vse dobite v istem dizajnu. Ko pa želite kombinirati npr. moderno kopalnico z dodatki za kopalnico v retro izgledu, pa bo morebiti težje dobiti ustrezen milnik, WC metlico ali pa koš za smeti. Včasih je tako potrebno dobro premisliti, kako bomo kombinirali kopalniške dodatke. Potrebno se je namreč zavedati, da kopalniški dodatki niso samo lepi dodatki za kopalnico, ampak imajo tudi svojo funkcijo. Vse našteto, od držala za WC papir do milnika, mora delovati pravilno in brezhibno, drugače tudi lep videz ne pomaga. Pri nas nudimo oboje – lepo oblikovane, visoko kakovostne in moderne dodatke za kopalnico in ostalo kopalniško opremo. Obiščite nas!

 

Kersan d.o.o. | Kopalniški dodatki, dodatki za kopalnico, držalo za wc papir, wc metlica, koš za smeti, držalo za brisače, milnik - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
kopališki dodatki, dodatki za kopalnico, držalo za wc papir, wc metlica, koš za smeti, držalo za brisače, milnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA