Pošlji povpraševanje

Sanitarne armature in kopalniške armature

Izbira kakovostnih sanitarnih armatur je pomembna tako s funkcionalnega vidika kot tudi z vidika stilsko zaokrožene celote. Sanitarne armature, ki jih nudimo v našem podjetju, združujejo oboje. Armature za umivalnik, armature za kad in armature za tuš so namreč veliko v stiku z vodo, zato morajo biti še posebej kakovostne. Kopalniške armature so izdelane tako, da so odporne na vodni kamen, se lahko čistijo in imajo dolgo življenjsko dobo. Na armature za kopalnico nudimo večletno garancijo in možnost zamenjave obrabljenih ali poškodovanih delov, prav tako pa lahko izbirate med veliko priznanimi znamkami, kot so Armal, Gessi, Damixa, itn., pri izbiri pa vam lahko na pomoč priskočijo naši strokovnjaki.

Kako izbrati kopalniške armature?

Armature za tuš in armature za umivalnik so tiste, ki jih v kopalnici največ uporabljamo, zato moramo ta del armature za kopalnico izbrati še posebej previdno. Najbolje je sanitarne armature izbrati že ob načrtovanju prostora in skupaj z drugo sanitarno opremo, kot so keramične ploščice, kadi in ostala oprema. Tako bo poskrbljeno za ujemanje oz. stilsko urejeno kopalnico, kopalniške armature pa bodo skupaj z ostalo kopalniško premo lepo dopolnile prostor. Velika izbira sanitarnih armatur in ostale opreme iz našega salona vam omogoča, da si sestavite tako kopalnico tako, kot si želite.

Ponudba sanitarne armature pri Kersan d.o.o.

V našem salonu kopalniške opreme imamo na zalogi veliko izbiro kopalniških armatur različnih znamk. V naši bogati ponudbi boste našli sanitarne armature vrhunskih blagovnih znamk:

  • Steinberg
  • Huber
  • Ritmonio
  • Art Disegne
  • Damixa
  • in še mnogo več.

Pri Kersan d.o.o. poskrbimo, da se vaše želje, ko gre za kopalniške armature uresničijo, saj vam nudimo široko izbiro materialov, barv in znamk, prav tako pa vam strokovno svetujemo pri izbiri in ureditvi kopalnice.

Kersan d.o.o. | Sanitarne armature, kopalniške armature, armatura za kad, armatura za umivalnik, armature za kopalnico, armature za tuš - povezave do naše spletne strani: