Omarice in oprema za kopalnico v salonih Kersan

Poleg keramičnih ploščic in ostale kopalniške opreme so pomembne tudi omarice za kopalnico. Kopalniško pohištvo je namreč nujen dodatek vsake kopalnice, saj potrebujemo prostor za odlaganje različnih pripomočkov in shranjevanje vsega, kar v kopalnici uporabljamo. Hkrati pa ima, kot velja za vse prostore, pohištvo pomembno tudi iz estetskega vidika, saj da kopalnici poseben pridih. V salonih Kersan si lahko ogledate različne omarice za kopalnico. Glede na vašo izbiro ploščic, dodatkov in pohištva vam bomo pripravili 3D-izris kopalnice in vam s tem olajšali izbiro. Na izrisu boste natančno videli, kakšen bo videti opremljen prostor, lahko boste po želji spreminjali barve in oblike ter povsem izkoristili vsak kotiček.

Omarice za kopalnico
Kakšne naj bodo omarice za kopalnico

Kopalniško pohištvo opravlja popolnoma enako funkcijo, kot oprema katerega koli drugega prostora. A vse kljub temu ni popolnoma enako. Omarice in oprema za kopalnico so izpostavljeni prav posebnim pogojem, ki pri drugih prostorih niso niti približno tako zahtevni. Zakaj? Ker je kopalnica navadno prostor, kjer je vlažnost zelo visoka in je neposreden stik z vodo in visoko temperaturo običajno stanje. Tu se namreč zaradi kopanja ali prhanja nabere vlaga, ki vpliva na omarice za kopalnico, zato morajo biti te iz primernega materiala. To pomeni, da so vsi predmeti v kopalnici odporni na vplive vlage in izdelani z namenom, da bodo izpostavljeni takšnim težkim pogojem.


Oprema za kopalnicoČudovito in praktično kopalniško pohištvo

Omarice za kopalnico poleg kakovosti z videzom dopolnjujejo celoten prostor. Zgolj od vaših želja je odvisno, kakšne pohištvo opremo za kopalnico si boste izbrali - moderno, klasično, živahnih barv ali popolnoma nevtralno. Omarice za kopalnico lahko izberete glede na slog pohištva in opreme drugih prostorov v hiši ali stanovanju, lahko pa se odločite za popoln kontrast. Pomembno je le, da se boste v njej dobro počutili. Pridite v salon Kersan, kjer si boste z našimi svetovalci ogledali pestro ponudbo in si izbrali vse za popolno kopalnico.

Kersan | Omarice za kopalnico, kopalniško pohištvo, oprema za kopalnico - povezave do naše spletne strani: