Notranje ploščice vrhunskih proizvajalcev

Notranje ploščice, ki so razstavljene v našem prodajno-razstavnem salonu keramike Kersan, so ustrezne za številne vrste oblaganja po vašem stanovanju, vse od kopalnic, kuhinj pa do hodnikov ter dnevnih prostorov. Notranje keramične ploščice so namreč izjemno enostavne za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa njihova kvaliteta zagotavlja tudi izjemno dolgo življenjsko dobo. Notranje keramične ploščice za kopalnico vam med drugim omogočajo možnost mozaičnega oblaganja, s čimer si boste zagotovili lep izgled ter prijeten ambient.

Notranje keramične ploščiceModerne notranje ploščice in sanitarna keramika z dovršenim dizajnom

Keramične ploščice so namenjene za notranje in zunanje oblaganje površin, saj so izjemno trpežne ter odporne proti nezaželenim vplivom iz okolja. Pri polaganju talnih ploščic je ključnega pomena ustrezno pripravljena površina ter način samega polaganja. V našem salonu keramike Kersan vam poleg tega omogočamo tudi vpogled v izgled vaše kopalniške opreme, saj vam nudimo natančen 3D izris kopalnic s pomočjo strokovnega računalniškega programa. Precizen izris kopalnice vam bo olajšal izbiro pravega kopalniškega pohištva po meri, ustrezne kopalne kadi, sanitarne armature ter druge primerne kopalniške opreme. Z jasno predstavno postavitve posameznih elementov sanitarne keramike boste tako lažje izbrali tudi ustrezne notranje keramične ploščice za kopalnico po vaših preferencah.

Visokokvalitetne notranje keramične ploščice

Izbira notranjih keramičnih ploščic v našem salonu keramike je zelo obsežna, saj smo vam na razpolago postavili vrhunske notranje ploščice številnih svetovno priznanih in zanesljivih proizvajalcev, kot so Monocibec, Naxos, Marazzi, Atlas Concorde, Versace, Cottovento ter številni drugi. Na voljo imamo tako raznolike notranje keramične ploščice različnih oblik, dimenzij in barv, s čimer vam omogočamo pravo izbiro estetske ter funkcionalne dekoracije za vaš dom. Salon keramike Kersan vam tako na enem mestu zagotavlja pestro izbiro in ugoden nakup inovativne sanitarne keramike ter kakovostnih notranjih ploščic po meri, zato nikar ne oklevajte, temveč se v primeru prenove kopalnice ali novogradnje le obrnite na nas!