Oprema za majhne kopalnice naj bo skrbno izbrana

Pravilno izbrana oprema za majhne kopalnice lahko še tako majhno kopalnico spremeni v izjemno eleganten prostor in zavetje, v katerem se po napornem dnevu sprostimo ali pa se z osvežilno prho pripravimo na nove izzive. Nujna oprema za majhne kopalnice je sanitarna keramika, ki vključuje tuš kabino, umivalnik in wc. Kopalna kad je dobrodošla, če je le dovolj prostora. Oprema za majhne kopalnice naj vključuje tudi sestavljivo kopalniško pohištvo.

Oprema za majhne in velike kopalnice

Ker gre navadno za majhen prostor, je treba dobro premisliti, ali so drugi kopalniški elementi, kot sta bide ali pisoar, smiselni. Prav tako je stvar razmisleka, ali v majhno kopalnico sodijo pralni in sušilni stroji, bojlerji za vodo ali pa električna peč.

Izbirate seveda lahko tudi med različnimi vrstami ploščic. V zadnjem času postajajo vse bolj priljubljene mozaik ploščice, njihova cena pa se bistveno ne razlikuje od večjih keramičnih ploščic.

WC kotlički Geberit - nadometni in podometni WC kotlički

Podometni WC kotličkiKlasičen nadometni WC kotliček je še vedno prva izbira številnih kupcev. Nadometni WC kotlički so za videz kopalnice ravno tako pomembni kot sanitarna keramika, saj s svojim videzom vplivajo na splošen vtis in estetsko podobo kopalnice. WC kotlički Geberit so vrhunski izdelki in na voljo v več različicah, poleg tega so na trgu tudi samodejni brezkontaktni splakovalni sistemi.

Oprema za majhne kopalnice zaradi omejenega prostora v zadnjem času ponuja tudi podometne različice kotličkov. Kadar so WC kotlički skriti pod omet, ostane vidna le tipka oziroma senzor za samodejno za splakovanje. Podometni kotliček za WC omogoča tudi varčevanje z vodo, ki jo lahko ustavimo pred avtomatično ustavitvijo.

Mozaik ploščice 

Nepogrešljiva oprema za majhne kopalnice so tudi keramične ploščice ali mozaik ploščice. Cena se sicer nekoliko razlikuje, odločitev za prvo ali drugo možnost pa je odvisna od velikosti prostora. Za majhne kopalnice so primernejše manjše mere ploščic, ki na steni ustvarijo drobno, enotnejšo strukturo. V majhnem prostoru velike ploščice delujejo preveč vpadljivo in dominantno. Povsem edinstven videz kopalnice pa boste dosegli z mozaik ploščicami. Majhni koščki keramike so lahko prevladujoč element, lahko pa jih uporabimo le za popestritev klasičnih ploščic.

Če se odločite za mozaik ploščice, cena temelji na kakovosti in specifičnih lastnostih izdelka. Cena mozaik ploščice ni bistveno drugačna od običajne, vtis pa je veličasten. Zato nikar ne odlašajte in se pogumno podajte v svet mozaikov. Izberite obliko, material in barvo, ki vam bodo najbolj ustrezali.

Vsa oprema za majhne in velike kopalnice vam je po ugodnih cenah na voljo v naši trgovini.

Vabljeni!