Pošlji povpraševanje

Keramične ploščice za vse prostore

Ko opremljamo prostore svojega doma so velik del investicije talne obloge. Potrebno se je odločiti kakšne in kam jih bomo postavili. V primeru, da je vaše bivališče v kletnih ali polkletnih prostorih predlagamo, da se po celotni površini položijo ploščice, ki so odporne tudi na prisotnost vlage. 

Podjetje Kersan ponuja raznolike keramične ploščice s katerimi v svojem domu ustvarimo prijeten ambient in domačno okolje. Talne in stenske ploščice za kuhinjo, za kopalnico ali ploščice za teraso lahko izbirate v običajnih dimenzijah in oblikah. Raziščite njihovo ponudbo keramičnih ploščic, ki so samo najkvalitetnejše izdelave različnih svetovnih proizvajalcev.

Keramične ploščice za dnevne prostore

V njihovem salonu boste izbrali svoje ploščice za kopalnico, kuhinjo, garažo in zunanje ploščice za teraso ali balkon. Zaščitite in okrasite svoj dom in izberite kvalitetne keramične ploščice, ki so odporne proti udarcem, še posebej, ko gre za zunanje prostore kot sta balkon in terasa. 

Kopalnica

Kopalnica je prostor, v katerem je vlažnost visoka, zato so ploščice za kopalnico prej nuja kot izbira. Pred časom so bile vse kopalnice bele, danes pa ni nujno, da so stene oblečene v bele barve ploščic. V naši ponudbi so vse barve in različne dimenzije keramičnih ploščic, tako stenskih kot talnih, izberete pa si lahko tudi vzorce, ki bodo naredili vašo kopalnico še prijetnejšo. Pogosto se v kopalnicah pojavlja tudi mozaik. Prava izbira mozaik ploščic bo vašo kopalnico spremenila v oazo miru.

Keramične ploščice za kopalnico

Kuhinja

Stenske ploščice za kuhinjo zaščitijo stene v bližini površin, ki so namenjene kuhanju. Tudi pri odločitvi za talno oblogo pomislite na keramične ploščice! Talne ploščice za kuhinjo je lahko vzdrževati, zato lahko brez pomislekov za talno površino izberete ploščice, ki so praktično neobčutljive na vodo, umazanijo in udarce. Imitacija lesa, marmorja ali kamna bo dala poseben videz vaši kuhinji.

Keramične ploščice za kuhinjo in druge prostore

Terasa/balkon

Keramične ploščice - talne ali stenske - niso učinkovita in lepa zaščita le za notranje prostore. Klasične keramične ali mozaik ploščice za balkon ali za teraso bodo čudovit okras vaših zunanjih površin, vaše talne površine pa bodo dobro zaščitene. Zunanje keramične ploščice za teraso in za balkon so izredno trpežne in brez težav prenesejo tako visoke temperature kot zmrzal.

Keramične ploščice za teraso ali balkon

Za celotno ponudbo keramičnih ploščic se lahko oglasite v salonu Kersan ali si ogledate njihovo ponudbo na spletni strani; morda se vam utrne kakšna dobra ideja.