Stenske in talne keramične ploščice za kopalnico, kuhinjo, teraso...

Podjetje Kersan ponuja raznolike keramične ploščice. Talne in stenske ploščice za kuhinjo, za kopalnico ali ploščice za teraso lahko izbirate v običajnih dimenzijah in oblikah ali pa se odločite za zanimive keramične mozaik ploščice.

Keramične ploščice za kuhinjo, za kopalnico in zunanje ploščice za teraso kot zaščita

V našem salonu boste izbrali svoje ploščice za kopalnico, kuhinjo, garažo in zunanje ploščice za teraso ali za balkon. Zaščitite in okrasite svoj dom in izberite kvalitetne keramične ploščice, ki so odporne proti udarcem, še posebej, ko gre za zunaje prostore kot sta balkon in terasa. Pomembno je, da zunaja keramika kljubuje zmrzali. Stenske keramične ploščice za kuhinjo so izdelane iz bele gline.

Keramične ploščice za kopalnico so nepogrešljive

Keramične ploščice za kopalnice Kakšna bi bila kopanica brez ploščic. Kopalnica je prostor, v katerem je vlažnost visoka, zato so ploščice za kopalnico prej nuja kot izbira. Pred časom so bile vse kopalnice bele, danes pa ni nujno, da so stene oblečene v bele barve ploščic. V naši ponudbi so vse barve in različne dimenzije keramičnih ploščic, tako stenskih kot talnih, izberete pa si lahko tudi vzorce, ki bodo naredili vašo kopalnico še prijetnejšo. Pogosto se v kopalnicah pojavlja tudi mozaik. Prava izbira mozaik ploščic bo vašo kopanico popolnoma zaščitila pred vodo in vlago.

Talne in stenske keramične ploščice za kuhinjo kot zaščita pred madeži

Stenske ploščice za kuhinjo zaščitijo stene v bližini površin, ki so namenjene kuhanju. Tudi pri odločitvi za talno oblogo pomislite na keramične ploščice! Talne ploščice za kuhinjo je lahko vzdrževati, zato lahko brez pomislekov za talno površino izberete ploščice. Imitacija lesa, marmorja ali kamna bo dala poseben videz vaši kuhinji.

Zunanje keramične ploščice za teraso ali balkon

Keramične ploščice - talne ali stenske - niso učinkovita in lepa zaščita le za notranje prostore. Mozaik ploščice za balkon ali za teraso bodo čudovit okras vaših zunanjih površin. Izberete lahko tudi klasične keramične ploščice. Talne površine bodo dobro zaščitene. Zunanje keramične ploščice za teraso in za balkon so izredno trpežne in brez težav prenesejo tako visoke temperature kot zmrzal.

Kersan d.o.o. | Stenske in talne keramične ploščice: