Keramične ploščice: outlet keramike Kersan

Keramične ploščice velikega formataKeramične ploščice, outlet italijanske keramike v salonih Kersan, vrhunske kvalitete vam pri novogradnji ali obnovi že obstoječega objekta omogočajo estetko privlačen izgled za ugodno ceno. Keramične ploščice velikega formata lahko izbirate med različnimi svetovno priznanimi proizvajalci kot so Versace, Monocibec, Piemme, Castlvetro ter drugi, pri vsakem nakupu pa vam z veseljem tudi pomagamo in dodatno strokovno svetujemo. Lahko si torej izberete keramične ploščice v obliki lesa, prefinjene keramične ploščice bele barve ali druge barvne nianse in retro motive za keramične ploščice (60x60) v naši outlet ponudbi. Keramične ploščice velikega formata so izjemno odporne ter enostavne za vzdrževanje, zato so primerne tako za notranje kot tudi zunanje oblaganje površin. Za samo polaganje keramičnih ploščic vam outlet keramike Kersan nudi tudi svetovanje, saj je površino potrebno ustrezno pripraviti ter pri izvajanju postopka slediti pravim postopkom.

 

 

Kopalniška oprema, retro keramične ploščice: outlet in salon keramike Kersan

V primeru, da se lotevate novogradnje ali prenove kopalnice, vam pri našem trgovskem podjetju Kersan med drugim nudimo tudi strokoven ter nadvse natančen 3D izris kopalnice. S pomočjo napredne tehnologije vam tako omogočimo vpogled v končno postavitev posameznih elementov, kot je sanitarna armatura, tuš kabina ter druga kopalniška oprema, ter vam s tem tudi olajšamo izbiro ustreznih keramičnih ploščic velikega formata, mozaičnih ploščic ali ploščic v drugih dimenzijah in izvedbah. Keramične ploščice 60x60 so izjemno enostavne za vzdrževanje in nego, saj površino po potrebi preprosto obrišete z vlažno krpo, poleg tega pa z modernimi motivi v vašemu domu ustvarjajo prijetno atmosfero. Lahko si izberete keramične ploščice v obliki lesa, v imitaciji kamna ali celo elegantne keramične ploščice bele barve ter tako skladno z lasnimi željami in potrebami uredite svoj dom.

 

Keramične ploščice outlet

 

 

Cenovno ugodne keramične ploščice velikega formata v vrhunski izvedbi

V primeru, da iščete salon keramike, ki vam zagotavlja najvišji standard kvalitete za ugodno celo, so naše keramične ploščiceoutlet italijanske keramike Kersan – zagotovo prava rešitev za vas! Oglejte si našo pestro ponudbo keramičnih ploščic velikega formata ter manjših dimenzij ter se v primeru morebitnih dodatnih vprašanj le obrnite na nas! Keramični salon Kersan je zagotovo prava rešitev za vas!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
keramične ploščice outlet, keramične ploščice velikega formata, keramične ploščice 60x60, keramične ploščice v obliki lesa
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA