Lektoriranje, ki je najhitrejše in najcenejše


Lektoriranje
potrebujejo predvsem tisti študenti, ki se znajdejo pred diplomo. Diplomska naloga zahteva lektoriranje, saj je potrebno doseči jezikovno uniformnost s pravili slovenskega jezika, ker je diplomska naloga javno objavljeno delo. Povsem enako seveda velja za magistrsko delo ali doktorsko disertacijo. Dejansko pa večina študentov potrebuje prevajanje in lektoriranje, saj mora biti v angleščino preveden tudi diplomski povzetek. Naše podjetje nudi prevajanje, oblikovanje in lektoriranje diplomskih nalog po najugodnejši tarifi za lektoriranje za študente. Ponujamo lektoriranje vseh besedil, torej tudi lektoriranje spletnih strani.

lektoriranje

LEKTORIRANJE DIPLOMSKE NALOGE


Lektoriranje, ki je vsestransko ugodno


Lektoriranje pri nas je res ugodno, saj lektoriranje, prevajanje in oblikovanje izvedemo v najkrajšem možnem času. Ker se študenti pogosto znajdejo v časovni stiski, prevajanje in lektoriranje za njih izvedemo včasih tudi v rekordnem času. Zato menimo, da imamo pri nas najboljše lektoriranje. Kljub temu je tarifa za lektoriranje pri nas najnižja v državi, kar lahko enostavno preverite s primerjavo našega cenika lektoriranja s ceniki konkurence. Ugodno pa izvajamo tudi lektoriranje spletnih strani in drugih tekstov. Tudi v tem primeru je naša tarifa izredno ugodna.

lektoriranje


Prevajanje in lektoriranje izvedemo zelo hitro


V našem podjetju se držimo rekla: »Ne odlašaj na jutri, kar lahko storiš danes.« Zato prevajanje in lektoriranje vedno izvedemo v najkrajšem možnem času. To posebej prav pride študentom, ki se z lektoriranjem pogosto znajdejo v časovni stiski. Ker s študenti radi delamo, se prav vedno potrudimo, da uresničimo njihove želje oziroma zadovoljimo njihove potrebe, pa če je opravilo še tako zahtevno in na videz nemogoče.