ČISTILO ZA ALU PLATIŠČA - PROFESIONALNO ČISTILO ZA BLEŠČEČ VIDEZ


Včasih trdovratno umazanijo na platiščih ni mogoče očistiti z rednim pranjem avtomobila in potrebujejo posebno obravnavo, zato smo za vas pripravili profesionalno čistilo za alu platišča, ki bo odstranilo vso umazanijo. Med našo raznovrstno ponudbo boste torej našli profesionalna čistila za alu platišča. Čistilo za alu platišča zelo dobro odstranjuje prah zavornih oblog, rjo, apnenec in rjo iz aluminija, kroma in jekla, ostanke olj in umazanijo s ceste. Po čiščenju bodo vaša platišča povrnila svoj prvoten bleščeč izgled. Poglejte si našo ponudbo in izberite čistilo za platišča, s katerim boste sigurno zadovoljni.

Čistilo za alu platiščačistilo za platišča


PROFESIONALNO ČISTILO ZA ALU PLATIŠČA, KOT GA ŠE NISTE VIDELI


Uporaba naših profesionalnih čistil za alu in druga platišča je enostavna in učinkovita. Čistilo za alu platišča preprosto poškropimo po platišču, pustimo delovati nekaj minut, nato pa pokrtačimo oziroma podrgnemo z gobico, da odstranimo umazanijo ter speremo z vodo, in sicer z močnim vodnim curkom. Nato alu platišča obrišemo do suhega z bombažno krpo. V naši ponudbi boste našli tudi krtačo za platišča, s katero bo čiščenje še lažje. Čistilo za alu platišča ne povzroča rje, ravno nasprotno. Rjo in raste delce izjemno učinkovito odstrani. Prvo profesionalno čistilo za alu platišča, ki je enostavno za uporabo in izjemno učinkovito pri odstranjevanju trdovratne umazanije na platiščih. Preberite več tukaj: http://www.glaso.si/stekla/4618-meguiar-s-d120-cistilo-za-steklo-koncentrat.html

VEČ O ČIŠČENJU ŽAROMETOV


UČINKOVITI ČISTILO ZA AVTOMOBILSKE SEDEŽE IN TEKSTILNE POVRŠINE


Avtomobil uporabljamo vsak dan in avtomobilski sedeži se sčasoma umažejo. Zato jih je potrebno pravilno očistiti. Če se sprašujete, kako očistiti avtomobilske sedeže, smo za vas pripravili odgovor. Čistilo za avtomobilske sedeže podjetja Glaso. Velika izbira učinkovitih profesionalnih čistil po ugodnih cenah. Lahko izbirate med čistili za avtomobilske sedeže v spreju ali čistilne pene. Vsi naši izdelki za nego avtomobilskih sedežev in tekstilnih površin so izjemno učinkoviti in ne puščajo madežev. Čistijo izjemno hitro in ne razbarvajo material. So prijetnega vonja.