Barva za plastiko GLASURIT med najbolj priljubljenimi


barva za plastikoVas zanima kakovostna barva za plastiko? Glaso d.o.o. je generalni zastopnik in strokovnjak za mešanje avtolakov in barv GLASURIT. GLASURIT je uspešna ter močna blagovna znamka, ki zagotavlja profesionalne ter prvovrstne rešitve že od leta 1898. Kombinacija teh dejavnikov je GLASURIT povzdignila v vodilno znamko, ki izdeluje ličarske barve in lake, tako za osebna kot tovorna in komercialna vozila, npr. avtobusi. GLASURIT ponuja inovativne barvne izdelke in sisteme za sijajne rezultate ličanja, nenehno izboljšuje svoja orodja za hitro in zanesljivo barvno ujemanje, širi svojo paleto svetovalnih storitev, ki pomagajo prepoznati potencial za prihranke in razvoj ter nenazadnje ponuja celovit program usposabljanja. GLASURIT avto barve in laki, med katerimi je tudi temeljna barva za plastiko, so zanesljivo prepričali vodilne proizvajalce avtomobilov po vsem svetu.


Barva za plastiko GLASURIT po ugodni ceni


barva za plastikoV naši pestri ponudbi barv in avtolakov boste našli vse potrebno za barvanje vozila. GLASURIT 2K PLASTIK PRIMER 934-70 se uporablja kot grund in kot osnovno polnilo za ekonomična popravila lakiranih plastik na vozilu. Dober oprijem za vse plastične podlage, ki se lahko lakirajo. Možna uporaba kot oprijemalno sredstvo v troslojni strukturi, kot tudi osnovno polnilo. GLASURIT 1K PRIMER ZA PLASTIKO 934-10 v spreju služi kot temeljna barva za plastiko. 934-10 je univerzalni primer za vse plastike na osebnih avtomobilih, ki se lahko lakirajo. Nanj se lahko nanašajo polnila 285-, polnilu je potrebno dodati mehčalec. GLASURIT 1K PRIMER ZA PLASTIKO 934-0 je temeljna barva za vse plastike, ki se lahko lakirajo na osebnih avtomobilih. Pri tovarniško pripravljenih delih Primer za plastiko 934-0 ni potreben.


Avto barve in laki zaščitijo površino avtomobila


Avtomobilske barve in laki
imajo v osnovi dvojno funkcijo. Glavna naloga je zaščita površine, druga, mnogim bolj pomembna, pa je lepotna, za katero so nekateri pripravljeni odšteti ogromno denarja. Najprej je pločevina prebarvana z osnovno barvo (temeljna barva), potem pa je preko te barve nanešena še navadna oz. metalna barva ter lak. Tako je avto oz. pločevina zaščitena pred vodo, umazanijo in drugimi atmosferskimi vplivi.