POLIRNE PASTE ZA PRASKE, ZA PLASTIKO IN ALUMINIJ. IZBERITE, KAR POTREBUJETE.


Polirna pasta je zelo uporabna pasta, s katero lahko odstranimo praske na avtomobilu, kolesu, motorju, čolnu itd. Pomembno je, da za učinkovito poliranje izberemo čimbolj kvalitetno polirno pasto. Prav zato smo v našem podjetju Glaso pripravili veliko izbiro polirnih past (polirna pasta za plastiko, polirna pasta za aluminij, polirna pasta za praske) in ostalih pripomočkov, ki jih boste pri poliranju potrebovali. Ponašamo se z dolgoletno tradicijo in zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke. Če torej potrebujete kvalitetno polirno pasto za praske ali plastiko, lahko pri nas dobite vse. Naša konkurenčna prednost je blagovna znamka Glasurit, ki zagotavlja profesionalne rešitve že dolgo let. Gre za vodilno znamko, ki proizvaja ličarske barve in lake za osebna, tovorna in komercialna vozila. Za to ne bomo preskromni če rečemo, da vam ponujamo le najboljše in prvovrstne polirne paste in ostale izdelke.

Polirne pastepolirna pasta za plastiko


POLIRNA PASTA ZA PLASTIKO - DA BODO VAŠI ŽAROMETI KOT NOVI


Polirna pasta za plastiko je idealna za poliranje žarometov oziroma luči na avtomobilu. Razmere na cesti so nepredvidljive, ceste pa polne majhnih delcev nesnage in kamenčkov, ki lahko poškodujejo luči vašega avtomobila. S polirno pasto za plastiko bodo vaši žarometi spet zasijali. Polirna pasta za plastiko hitro in učinkovito povrne sijaj tudi najbolj motnim in porumenelim žarometom. Za še tako poškodovane in porumenele luči je polirna pasta za avto prava rešitev. V naši ponudbi boste našli set za poliranje luči na avtu, ki vsebuje polirno pasto za plastiko, brusni papir, polirno gobo in ostalo.

VEČ O LEPILU ZA PLASTIKO


POLIRNA PASTA ZA ALUMINIJ IN ČIŠČENJE OSTALIH KOVINSKIH POVRŠIN


Pri nas boste dobili tudi polirno pasto za aluminij in čiščenje ostalih kovinskih površin (baker, medenina, krom, cink, nikelj itd.). Polirna pasta za aluminij zagotavlja visok sijaj in je enostavna za uporabo. Polirno pasto preprosto nanesemo na površino in spoliramo z mehko krpo iz mikrofibre oziroma polirno gobico. Nato dobro obrišemo s suho krpo do sijaja. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.glaso.si/platisca-in-pnevmatike/4418-meguiar-s-zascita-za-pnevmatike-g7516.html