Čistilo za usnje in druga čistila za nego avtomobila

Čistilo za usnje je eno najbolj iskanih čistil ljubiteljev avtomobilov. Če je notranjost vašega avtomobila iz usnja, pomeni, da daste veliko na izgled in se zavedate, da je usnje treba vzdrževati. Pri nas dobite čistila, s katerimi boste usnju dali svež videz in mu povrnili lepoto. Glaso trgovina ima na voljo različne izdleke za usnje, pa tudi druga čistila, na primer čistilo za (alu) platišča, čistilo za steklo in čistila za notranjost avtomobila. Z našo pomočjo se bo vaše vozilo sijalo zunaj in znotraj.

Čistilo za platiščaČistilo za usnje

Čistilo za usnje za nego in zaščito

Nudimo gel za usnje, balzam, mleko, čistilne robčke in druga čistila. Lahko kupite tudi set za obnovo usnja. Vse to ponuja naš vrhunski dobavitelj Meguiar, ki je svetovno priznana znamka. S pravimi čistili za usnje boste dosegli optimalno nego in tudi zaščito. Čistila odstranjujejo umazanijo, a ne spremenijo prvotne prožnosti usnja. Prav tako ne puščajo mastnega sijaja ali filma. Oglejte si ponudbo naših izjemnih čistil za usnje v Glaso spletni trgovini, kjer najdete tudi zelo ugodne cene.

VEČ O ČIŠČENJU AVTOMOBILSKIH SEDEŽEV

Čistilo za platišča in pnevmatike

Ljubitelji avtomobilov seveda prisegajo tudi za čista platišča visokega sijaja. Naj si gre za alu ali drugačna platišča - Glaso poskrbi za vse vrste lakiranih, eloksiranih ali kromiranih platišč. V naši ponudbi najdete izdelke najvišje kakovosti, na primer razpršila, ki so zelo učinkovita, pa tudi krtače, ščetke in drugo.

Drugi izdelki za čiščenje avtomobila

Da bo avto videti kot nov si poglejte tudi našo drugo bogato ponudbo za čiščenje. V njej najdete na primer čistilo za avtomobilske sedeže, ki jih bo zopet povrnilo svež videz in odpravilo obrabljenost. Klasično čistilo, ki ga potrebuje vsak voznik pa je tudi čistilo za steklo. Pri vozilu mora biti steklo že zaradi varnosti vedno dobro vzdrževano, seveda pa sijoče steklo polepša tudi celoten videz avtomobila. Ne odlašajte torej in v trgovini Glaso še danes naročite vrhunske izdelke: čistilo za steklo, avtomobilske sedeže, alu platišča, usnje in drugo.