Poliranje za sijoče vozilo brez praks z najboljšimi izdelki

Poliranje vozilu vrne sijaj in odstrani nepravilnosti na laku. Da je storitev kvalitetna, potrebujemo profesionalca. In pa seveda vrhunske izdelke. Pri nas odlično polirno pasto za plastiko in druge izdelke za ročno poliranje dobite po ugodni ceni. Glaso spletna trgovina nudi tudi opremo za poliranje čolnov.

Izvrstne polirne paste za plastiko za celovito storitev

Glaso ponuja polirne paste, ki zadostujejo, da opravimo celotvito, tri-stopenjsko poliranje. Po ugodnih cenah dobite paste za grobo, fino in zaključno poliranje. Naročite lahko tudi polirke in vse vrste polirnih gob ali pa kar seloten set za poliranje. Vse to enostavno prek naše spletne trgovine, kjer vas čaka bogata ponudba polirnih past za plastiko, pa tudi drugi izdelki, ki jih boste potrebovali za ročno poliranje (tudi poliranje pnevmatik). Pri nas redno najdete tudi akcije, kjer boste izjemne izdelke našli po znižanih, še bolj ugodnih cenah. Dobra polirna pasta za plastiko je osnova za dobro opravljeno storitev, zato si po prijazni ceni priskrbite najboljšo.

poliranjepolirna pasta za plastiko

Marine program

Poleg polirnih past za žaromete in plastiko, pri nas dobite tudi vso opremo in izdelke za poliranje čolnov. Pestra ponudba našega marine programa vključuje izdelke za brušenje, maskiranje, poliranje in voskanje. Poleg tega dobite izdelke za vzdrževanje in nego (šampone in čistila za plovila), pa tudi vse za varnost na krovu. Preverite tudi lake za čolne:http://www.glaso.si/93-laki-za-colne

ČISTILO ZA PLATIŠČA

Glaso deluje vse od leta 1993 in je danes zastopnik za mnoge priznane znamke, npr. 3M, SIA, Meguiar's, Sata, Rupes, Horn&Bauer ter druge. Smo strokovnjaki in generalni zastopnik za mešanje avtolakov in barv GLASURIT. Avto kozmetika, avtolaki, osebna varovalna oprema in sredstva za čiščenje in zaščito plovil so naša strast. Skrbimo tako za profesionalce kot za ljubitelje, ki želijo najboljše. Oglasite se lahko pri nas v Poslovni coni Žeje pri Komendi ali pa naše vrhunske izdelke za poliranje (npr. polirna pasta za plastiko) in odstranjevanje smole naročite hitro in enostavno kar prek spleta.