Popravilo žarometov za boljšo vidljivost na cesti


Z leti se obrabijo tudi žarometi na vašem vozilu, ki postanejo rumeni ali motni in zmanjšujejo kakovost in moč svetlobe, ki jo oddajajo luči. Plastika postane takšna zaradi izpostavljanja vremenskim vplivom in umazaniji na cesti. Sonce z UV žarki izsuši plastiko žarometov in povzroča rumenenje in razpoke na plastiki. V teh razpokah se kasneje nabira umazanija s ceste. Kamenčki in pesek pa steklo žarometov še dodatno mehansko uničijo. Poleg menjave žarometov z novimi (originalnimi ali neoriginalnimi) je možno večino žarometov tudi obnoviti s poliranjem. Popravilo žarometov s poliranjem je zagotovo cenejše kot sama menjava.

popravilo žarometovset za poliranje žarometov


Set za popravilo žarometov povrne sijaj in svetlost plastičnih žarometov


3M set za popravilo žarometov se lahko uporabi na vseh tipih plastičnih avtomobilskih žarometov (prednji, zadnji, stranski, luči za meglo...). Vse kar potrebujete je 3M set za popravilo žarometov in ročni vrtalnik z nastavitvijo vrtljajev. Z ročnim vrtalnikom odbrusimo zgornji sloj žarometa. Čistost žarometa je tako povrnjena.

NUDIMO TUDI BARVO ZA PLASTIKO!


Čiščenje platišč in pnevmatik


Sčasoma se na platiščih vašega avtomobila nabere trdovratna umazanija, ki je večinoma prah zavornih ploščic. Da bi popolnoma odstranili vso umazanijo in povrnili prvoten izgled platišč, jih je treba odstraniti z vozila in temeljito ročno očistiti. Čiščenje platišč pride še posebej v poštev v poletni vročini in ob nerednem ali površnem pranju vozila. Za učinkovito čiščenje platišč vam v podjetju Glaso priporočamo Meguiar's čistilo za platišča in pnevmatike, ki ga poškropite na platišče in pnevmatiko. Svetujemo vam, da čistite po eno platišče in pnevmatiko naenkrat. Pnevmatiko očistite s krtačo ali gobo, za čiščenje platišč pa uporabite gobo ali mehko krtačo (predvsem na težko dostopnih delih platišč). Nato sperite pnevmatiko in platišče z vodo. Ko ste očistili eno pnevmatiko in platišče, ponovite postopek na ostalih treh platiščih in pnevmatikah.

V naši ponudbi boste poleg čistil za čiščenje žarometov in platišč našli tudi vse potrebo za čiščenje avtomobilskih sedežev iz usnja in stekel. Obiščite nas.