3m polerska pasta: pasta za učinkovito poliranje plovila


Polirna pastaProdajni program Marine podjetja Glaso d. o. o. ponuja pestro izbiro izdelkov, ki so namenjeni čiščenju, negi in vzdrževanju plovil. Primerna in redna skrb za vaše plovilo bo dolgoročno prinesla velike prihranke, saj se boste na ta način izognili visokim stroškom vzdrževanja, ko bo plovilo dotrajano. V naši ponudbi boste našli vse za poliranje plovila (paste za poliranje, gobice in krpe, polirne ovce in voske) ter za zaključno poliranje. Polir paste 3m se uvrščajo med najbolj kakovostne polerske paste, ki ne sme manjkati v nobeni delavnici lastnika plovila. Primerna in kvalitetna pasta za poliranje plovila bo poskrbela, da bo vaše plovilo v dobri formi skozi celo sezono in po njej. Zagotovite svojemu plovilu primerno nego s 3m pastami za poliranje plovil.


Kvalitetne 3m paste za vse faze poliranje plovila, vključno z zaključnim poliranjem

3m pasta polerskaKvalitetna 3m polerska pasta bo učinkovito odstranila tudi najmanjše praske in nepravilnosti na površini plovila. Pasta za poliranje plovila pa bo tudi poskrbela za učinkovito zaščito površine plovila. Prodajni program Marine vam ponuja izredno kakovostne 3m paste za poliranje plovila, med drugim tudi 3m polirno pasto Heavy Cut, ki učinkovito odstranjuje tudi močno oksidacijo, primerna pa je tudi za poliranje kovine. Poleg tega pa bo učinkovito odstranila tudi sledi brušenja in fine praske. Izberete lahko tudi set 3m polirnih past, ki vsebuje tri polirne paste, ki zadostujejo, da opravimo celovito tristopenjsko poliranje. V setu boste našli 3M50417 grobo polirno pasto, 3M80349 fino polirno pasto in 3M50383 ultra fino polirno pasto, ki je namenjena zaključnemu poliranju.


Ugodna cena past za poliranje

Cena, ki jo boste za polirne paste za plovila plačali pri nas, je zelo ugodna. Svojemu plovilu boste z uporabo kakovostnih past za poliranje plovil zagotovili najboljšo nego in zaščito. Vse podrobnosti o 3m polerskih pastah za plovila in ostalih izdelkih boste našli na naši spletni strani. Zagotovite svojemu čolnu najboljšo možno nego z našimi pastami za poliranje plovil.

POLIRNE PASTE ZA AVTOMOBILE