Popravilo prask na avtomobilu za različne površine

Popravilo prask na avtomobilu je mogoče s kvalitetno polirno pasto in drugimi pripomočki: gobicami, krpami, polirnim papirjem ... Vse te izdelke lahko po ugodnih cenah enostavno naročite v spletni trgovini Glaso, kjer nudimo zares bogat program za popravilo prask na avtu od svetovno priznanih dobaviteljev. Popravila manjših prask na avtomobilu se lahko lotite sami in z našimi kvalitetnimi izdelki vam bo to tudi odlično uspelo.

Popravilo praskPopravilo manjših prask

Enostavno popravilo (manjših) prask na avtu

Ljubitelji avtomobilov imajo radi svojega jeklenega konjička vedno brezhibno urejenega. Zato je pomembno redno vzdrževanje in po potrebi tudi poliranje. Za popravilo manjših prask na avtomobilu ni potrebno avta takoj peljati v mehanično delavnico, ampak se lahko te naloge lotimo tudi sami. Potrebujete pa dobre izdelke in veliko natančnosti. Zagotavljamo, da bo za praske na avtu popravilo z našimi izdelki nadvse učinkovito. Osnovni pripomoček za nepravilnosti na površini (praske in odrgnine) je polirna pasta. Poznamo več različnih past, tako za aluminij, kot za plastiko in druge materiale, ter seveda tudi specializirane paste za praske na avtu.

Popravilo prask na avtomobilu bo poskrbelo, da bo avto zopet zasijal v vsej svoji lepoti. To pomeni tudi popravilo prask na žarometih, ki so v prometu hitro žrtve manjših poškodb. Vzdržujete jih lahko z naših setom za poliranju luči na avtu, kjer dobite pasto, brusni papir, polirno gobo in drugo potrebno opremo. Vsi naši izdelki imajo tudi natančna navodila za uporabo.

ENOSTAVNO IN HITRO POPRAVILO MANJŠIH PRASK NA AVTU

Dobavljamo najboljše izdelke za popravilo prask na avtomobilu

Glaso deluje že vse od leta 1993 in stalno skrbimo, da na slovenski trg dobavljamo vrhunske izdelke svetovno priznanih proizvajalcev za popravilo prask, čiščenje in obnovo avtomobilov. Tako smo zastopniki za 3M, SIA, Meguiar’s, Sata, Rupes, Horn&Bauer in druge izvrstne znamke, pa tudi generalni zastopnik in strokovnjaki za mešanje barv in avtolakov Glasurit. Pri nas boste našli izdelke za popravilo prask na avtu, pa tudi za motorje, kolesa, čolne in drugo.