Čistilo za avtomobilske sedeže za čisto notranjost avtomobila


Čistilo za avtomobilske sedeže odstrani tudi trdovratne madeže, ki se skoraj neizogibno pojavijo. Med najpogostejšimi madeži so madeži od kave in sokov, hrane in peska ali blata, če imate otroke, pa se bo na sedežu gotovo pojavil tudi kak ostanek čokolade ali drugih sladkarij ter celo bruhanje. Rešitev za vse je dobro čistilo za avtomobilske sedeže, s katerim bo z malo truda notranjost avtomobila kot nova. Za kompletno urejenost avtomobila očistimo tudi zunanjost. Za karoserijo uporabimo šampone za pranje avtomobila, na tržišču pa so na voljo tudi specialna čistila za platišča ter čistila za čiščenje žarometov.

čistilo za platiščačistilo za usnje


Katero čistilo za avtomobilske sedeže izbrati?


Čista notranjost avtomobila je prav tako pomembna kot čista zunanjost. Podajamo vam nekaj nasvetov, katero čistilo za avtomobilske sedeže izbrati in kako očistiti avtomobilske sedeže, da bodo kot novi.

PREVERITE TUDI POLIRNO PASTO


V podjetju Glasov vam ponujamo širok asortima različnih čistil za avtomobilske sedeže. Za trdovratne madeže priporočamo Meguiar's G9719 čistilno peno za tekstilne preproge in blazine ali Meguiar's G9416 čistilo za tkanine v spreju. Čistilo za avtomobilske sedeže nanesemo na madež in jo obrišemo s krpo. Če gre za trdovratnejšo umazanijo, pustimo sredstvo najprej delovati 5 do 10 minut, nato pa lahko madež zdrgnemo z nežnejšo krpo. Če so sedeži usnjeni, je nujno uporabiti specialna čistila za nego usnja.


Do svetleče površine s čistilom za platišča


Čistila za platišča so namenjena čiščenju platišč. Meguiar's G14324 čistilo za ALU platišča je primerno za čiščenje nepremazanih in poliranih, pa tudi eloksiranih in prašno prevlečenih platišč ter očisti tudi gumo. Na voljo vam je tudi Meguiar's G9524 čistilo za platišča in pnevmatike, za vse vrste lakiranih, eloksiranih ali kromiranih platišč, lahko pa izberete kar večfunkcionalno sredstvo za čiščenje različne trdovratne umazanije in maščob Meguiar's All Purpose Cleaner G9624. Slednje čistilo je uporabno za čiščenje zunanjosti in notranjosti. Delo si lahko olajšate s specialnimi ščetkami in krtačami za čiščenje platišč, z gobicami za čiščenje zunanjosti ter s polirnimi sredstvi, če zaključite še s čistilom za steklo, pa bo vaš avto pripravljen na nove podvige. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.glaso.si/