Profesionalno čistilo za usnje, ki hkrati čisti in neguje


čistilo za usnjeVse potrebno za nego usnja vam nudi Meguiar's set za obnovo usnja. V njem se nahaja čistilo za usnje Leather Preparation, s katerim usnje očistite in ga pripravite za zaščitni premaz, premaz Leather Sealer, s katerim usnje premažete in zatesnite površinske pore, krpo iz mikrovlaken ter gobico za nanos premaza. Na voljo je tudi čistilo za usnje, ki globinsko očisti, zaščiti in povrne sijaj v enem koraku. Odlično kombinacijo čistila in sredstva za nego in zaščito usnja predstavlja mleko za usnje. Odstranjuje umazanijo, hrani in varuje usnje, ne da bi spremenilo njegovo prvotno prožnost. Ne pušča mastnega sijaja ali filma. Novost pa predstavljajo Meguiar's čistilni robčki za usnje, ki so namenjeni čiščenju usnjenih površin. Robčki z dodatkom aloe vere površino očistijo, negujejo in zaščitijo.


Kako očistiti avtomobilske sedeže?

Avtomobilski sedeži so lahko velika zbirka umazanije, ostankov hrane in madežev. Ali se tudi vi sprašujete, kako očistiti avtomobilske sedeže? Odgovor boste našli v naslednjih vrsticah. Najprej moramo vedeti, da za učinkovito čiščenje potrebujemo primerno opremo oziroma pripomočke in čistila, ki naše vozilo ne bodo oškodovali, ampak ga tudi negovali. To še posebej velja za avtomobilske sedeže, ki so lahko tekstilni ali pa celo usnjeni. V tem primeru je še kako pomembno, da izberemo pravo čistilo za usnje.


Čistilo za avtomobilske sedeže - tako usnjene kot tekstilne


čistilo za avtomobilske sedežeV naši ponudbi izdelkov za nego in obnovo sedežev boste našli tudi čistilo za avtomobilske sedeže iz tekstila. Meguiar's Carpet Cleaner odstranjuje cestno umazanijo enako zanesljivo kot madeže kave, ličil, maščobe, idr. Čisti hitro ter brez razbarvanja materiala, predvsem pa ima prijeten, nevsiljiv vonj. Čistilo za avtomobilske sedeže napršimo po vsej površini, pustimo delovati 5 minut, nato pa skrtačimo s krtačo za čiščenje notranjosti ali pa zdrgnemo z navlaženo krpo iz mikrovlaken ter pustimo da se dobro posuši. Čistilo za avtomobilske sedeže v peni je izjemno učinkovito, saj odstranjuje tudi najtrdovratnejše madeže. Čistilna pena je namenjena tako osnovnemu čiščenju tekstilnih površin kot odstranjevanju trdovratnih madežev. Poškropite celotno površino in pustite čistilo 15-30 sekund delovati. Nato celotno površino obrišite s suho krpo iz mikrovlaken.


Vas zanima kakšno drugo čistilo za avto? Morda čistilo za steklo? Brez skrbi, pri nas boste našli vse potrebno za vrhunsko nego vašega avtomobila.