Polirna pasta za učinkovito poliranje plastike

Polirna pasta predstavlja odlično rešitev za hitro in enostavno poliranje luči na avtu. V naši ponudbi boste našli različne polirne paste, med njimi tudi takšne za poliranje plastike, kot je na primer 3M seta za popravilo avto žarometov.

Set vsebuje maskirni trak za zaščito robov, brusni papir granulacij: P500 (6 kos), P800 (4 kos), Trizact P3000 (1 kos), polirno pasto (29,5 ml), oranžno polirno gobo, polirni krožnik s pritrjevanjem na ježka ter navodila za uporabo. Brusni papir odbrusi zgornji sloj žarometa ter povrne čistost žarometom, ki so postali rumeni ali motni. Polirna pasta zmanjša oziroma odstrani manjše praske ter spolira žaromet do visokega sijaja. Dodatno boste potrebovali le ročni vrtalnik/polirni stroj.

Poliranje luči na avtu izboljša njihovo svetilnost kot tudi videz

Vaša varnost na cesti je odvisna tudi od čistosti vaših žarometov. Precej avtomobilov ima motne ali poškodovane žaromete, ki onemogočajo dobro vidljivost in vidnost avtomobila. Takšna prevozna sredstva so lahko nevarna, saj vas in druge ne opozorijo na pretečo nevarnost dovolj zgodaj.

NOTRANJE ČIŠČENJE VOZIL

Vzrokov, da vaši žarometi postanejo motni oz. porumeneli, je več. Med najpogostejšimi so starost žarometov, UV žarki in različna umazanija ter kisel dež.

Zamenjava novega žarometa bi vas prišla zelo drago, v podjetju Glaso pa vam ponujamo drugo rešitev - 3M set za obnovo in poliranje luči na avtu, ki vrača sijaj in svetlost plastičnih žarometov. Set za poliranje luči na avtu 3M je primeren za vse tipe plastičnih avtomobilskih žarometov (prednji, zadnji, stranski, meglenke). Polirna pasta za luči bo hitro in učinkovito popravila še tako hudo zbledele in poškodovane luči.

poliranje luči na avtupolirna pasta

Polirna pasta lahko odstrani tudi manjše praske na avtomobilu

Poliranje posameznega dela ali celega vozila je postopek, ki odstrani s površine vozila manjše in predvsem površinske poškodbe, ki jih povzročijo vandalizem, veje, agresivna sredstva za pranje vozila, krtače v avtomatskih avtopralnicah, atmosferski vplivi, smog in drugo. Tudi v primeru zbledele barve laku s poliranjem povrnemo sijaj in ga zaščitimo za dalj časa. Preberite več o popravilu žarometov:https://www.vsi.si/glaso/popravilo-zarometov

Polirna pasta za poliranje luči na avtu - najboljša izbira za vaše žaromete. Obiščite nas.