Čiščenje plovil: učinkovito čistilo za inox ograje in ostalo opremo na plovilu


Pred vsako sezono je plovilo potrebno temeljito očistiti in pripraviti na novo poletno sezono. Marsikomu čiščenje plovil predstavlja veliko težavo, saj se z neprimernimi čistili lahko čas čiščenja zelo podaljša. Če želite, da je vaše plovilo čisto, zaščiteno in v dobri formi, mu privoščite kvalitetno čiščenje s kvalitetnimi izdelki, ki jih lahko kupite v spletni trgovini podjetja Glaso d. o. o. Smo generalni zastopnik za mešanje avto lakov in barv Glasurit, poleg tega pa vam ponujamo vrhunske izdelke, varovalno opremo, avto kozmetiko, sredstva za čiščenje in zaščito plovil, avto lake Glasurit in ostalo. Naši izdelki so primerni tako za profesionalno kakor tudi za ljubiteljsko rabo. Sedaj lahko vse, kar potrebujete za čiščenje plovil, dobite na enem mestu: od polirnih past, sprejev, čistil za inox in inox ograje ter ostalo inox opremo, polirne paste za aluminij in druge kovine pa do pripomočkov za čiščenje (gobice, krpe, ščetke itd.).

Glaso d.o.o.

IZDELKI ZA POLIRANJE IN VOSKANJE

Inox oprema za plovila - inox ograje, kljuke, krme in držala - uporabite dobro čistilo

Čiščenje plovilZahtevne vremenske razmere zahtevajo opremo plovil, ki jim bo kos. In inox oziroma nerjaveče jeklo je idealen material za to. Inox oprema za plovila da plovilu pravo eleganco, poleg tega pa ima inox oprema za plovila tudi funkcionalne in estetske vrednosti. Na plovilih je lahko veliko površin iz inoxa, na primer kljuke, ograje, krme in držala. Za primerno nego inox ograj in ostale opreme potrebujete primerno čistilo za inox. In takšnega lahko dobite pri nas.

PROFESIONALNO ČISTILO ZA USNJE


Čistilo za inox bo olajšalo delo čiščenja plovil

Izredno kakovostno čistilo za inox oziroma sprej za čiščenje in nego nerjavečega jekla je idealno čistilo za čiščenje plovil oziroma inoxa, saj čisti in polira hkrati. Najbolj vas bo razveselilo, da čistilo za inox ne pušča mastnih madežev, zato bo čiščenje inox ograj in ostale opreme hitro in učinkovito. Poleg inoxa lahko s tem čistilom čistite tudi krom, aluminij in druge površine, kot so keramika in plastika. Čiščenje plovil in površin na plovilu bo s primernimi čistili, kot je čistilo za inox, opravek, ki se ga boste lotili z veseljem.

Več o našem podjetju:https://www.vsi.si/glaso