Lak za čolne s sijajem in dolgo obstojnostjoavtolaki in barve

Lak za čolne plovilu vrne sijaj in vrhunski videz. Samo s pravo nego bo namreč čoln imel dolgo življenjsko dobo in bo tudi videti dobro. Ponujamo številne polirne paste za grobo, fino in zaključno poliranje, seveda pa tudi skladne polirne gobe. Poskrbimo za vsa vozila - avtolaki in barve so naša specialiteta, še posebej obvladamo mešanice avtolakov.

UGODNO POPRAVILO ŽAROMETOV

Bogat marine program

Glaso je specialist za avtolake in barve, a nudi še pester izbor izdelkov za nego in čiščenje plovil. Pri nas najdete vse za brušenje, maskiranje, poliranje in voskanje. Po ugodni ceni nudimo WOCA lak za čolne z 90-odstotnim sijajem. Odličen je za zaščito in dekoracijo lesa, ki je izpostavljen velikim temperaturnim spremembam in vlagi. Takšen lak za čolne je primeren tako za notranji kot zunanji les, torej tako za palubo kot za pohištvo in stopnice.

lak za čolneUporaba WOCA laka za čolne

Z našimi navodili bo nanos enostaven, rezultat pa lepa in trdne površina. Če lak za čoln uporabljate prvič, morate pred nanosom površino porusiti in odstraniti stare nanore barvil in olj, nato pa je potrebno površino tudi očistiti s čistilom in krtačo. Površina se mora pred nanosom laka popolnoma posušiti. Po prvem nanosu se lak suši vsaj 12 ur, nakar je površino treba pobrusiti z brusnimi diski granulacije P150. Preverite tudi notranje čiščenje vozil:http://www.glaso.si/18-notranje-ciscenje-vozil

Avtolaki in barve

Avtolaki in barve so naša strast in primarna dejavnost. Glaso deluje vse od leta 1993 in je danes zastopnik za mnoge priznane znamke, npr. 3M, SIA, Meguiar's, Sata, Rupes, Horn&Bauer ter druge. Smo strokovnjaki in generalni zastopnik za mešanice avtolakov in barv GLASURIT. Skrbimo tako za profesionalce kot za ljubitelje, ki želijo najboljše. Oglasite se lahko pri nas v Poslovni coni Žeje pri Komendi ali pa naše vrhunske izdelke - avtolake in barve, lake za čolne, pa tudi vse za poliranje in odstranjevanje smole naročite hitro in enostavno kar prek spleta.