Lepilo za plastiko vas reši pri poškodbi avtomobila

barva za plastikoGlede na to, da so sodobna vozila v veliki meri izdelana iz takšne in drugačne plastike, ni nič čudnega, da je lepilo za plastiko en izmed najbolj vsestranskih pripomočkov, s katerimi se lahko opremite v domači delavnici. Če se v vaši garaži poleg tega skriva še barva za plastiko, boste lahko kar sami brez težav rešili mnoge zagate, ki nastanejo pri poškodbah vozil. Ne samo v primeru poškodb - nega plastik v avtomobilu je namreč opravilo, na katerega ne gre pozabiti, saj boste le tako zagotovili dolgotrajno življenjsko dobo in odlično podobo vozila. Tudi za čiščenje plastike se opremite z ustreznimi pripomočki, predvsem pa se vzdrževanja plastičnih delov lotevajte redno in vestno.

Lepilo za plastiko

Lepilo za plastiko bo prišlo še kako prav za različna manjša popravila, ki se jih lahko lotite kar sami. Takšnih se pri avtomobilih najde kar nekaj, predvsem v primeru kakšnih blažjih trčenj. Hitro se zlomi odbijač, morda je treba popraviti vzvratno ogledalo, zalepiti plastična platišča ... V teh in drugih podobnih primerih bo lepilo za plastiko poskrbelo, da avta ne bo treba voziti k mehaniku, ki bi za popravilo mastno zaračunal. Kar sami doma lahko popravite poškodbe, ob tem pa sproti poskrbite še za čiščenje plastike in vzdrževanje delov.

POLIRNA PASTA - GLASO

Barva za plastiko in ostali pripomočki

lepilo za plastikoLepilo za plastiko pomaga pri popravilu, a za odlično končno podobo vidnih delov avtomobila poskrbi šele barva za plastiko, ki povsem zakrije posledicenezgode. Pri tem ne pozabite na opravila, brez katerih bo rezultat precej porazen - na pomoč vam bo priskočila polirna pasta za plastiko, ki pripravi površino za barvanje in odpravlja estetske pomanjkljivosti. Polirna pasta za plastiko je prav tako vsestransko uporabna za tiste, ki se želijo nege plastik lotiti resno. Šele nato pride na vrsto barva za plastiko, ki postavi piko na i končni podobi

.