Kakovosten lak za čolne, polirne paste in čistila za čolne - za popolno nego vašega čolna

poliranje kovineČe vaš čoln potrebuje primerno nego, potem ste zagotovo na pravem mestu. V podjetju Glaso d. o. o. smo namreč pripravili ponudbo, ki je ne smete zamuditi. Pri nas boste dobili vse za čiščenje, nego in poliranje čolnov, med drugim lak za čolne, polirno pasto za čoln, sprej za čiščenje in ostale pripomočke, s katerimi boste učinkovito spolirali in očistili vaš čoln ali gumenjak. Poleg programa Marine, ki vsebuje lak za čolne, polirne paste za kovino in čistila za čolne, pa boste pri nas dobili tudi druge kvalitetne izdelke za poliranje in zaščito ter čiščenje vozil in motornih koles. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: http://www.glaso.si/, kjer so na voljo tudi vse informacije o izdelkih in cene. Če potrebujete kvaliteten lak za vaš čoln ali polirno pasto za čoln, potem izberite visokokakovostne izdelke za čiščenje čolna, poliranje in nego čolnov.

VEČ O ČIŠČENJU ŽAROMETOV

Lak za čolne - za sijočo površino vašega čolna


Lak za čolne Woca lak za tikovino učinkovito zaščiti les, ki je izpostavljen vlagi in temperaturnim spremembam. Lak za čolne je primeren za notranji in zunanji del čolna - palubo, vrata, stopnice in pohištvo. Lak za čolne je enostaven za nanos, poleg tega pa poskrbi, da bo površina vašega čolna lepa in sijoča.

polirna pasta za čolnKvalitetne polirne paste za čolne za poliranje in čiščenje


Poleg laka za čolne boste pri nas dobili tudi kvalitetne polirne paste za čolne, ki so primerne za poliranje čolnov, prav tako pa učinkovito odstranijo trdovratno umazanijo in oljne ter maščobne madeže, alge, sledi gum, saje itd. Poleg polirne paste za poliranje čolna boste dobili tudi gobico, s katero boste enostavno spolirali ali očistili vaš čoln.

Popolna nega čolna s kvalitetnimi izdelki iz programa Marine


Privoščite svojemu čolnu popolno nego s kvalitetnimi laki za tikovino za čolne in polirnimi pastami za poliranje in čiščenje inoxa. Nakup boste v spletni trgovini podjetja Glaso d. o. o. opravili hitro, mi pa bomo poskrbeli za čim hitrejšo dostavo.