Čiščenje čolna in gumenjaka: učinkovita sredstva in krpe za čiščenje čolnov in stekel


Čiščenje gumenjakaVam čiščenje čolna predstavlja nočno moro? Nimate primernih sredstev in krp za čiščenje čolnov in gumenjaka? Tudi vi ne marate čiščenja stekel, ker nimate primernih čistil za čiščenje? Potem ste na pravem mestu. V prodajnem programu Marine podjetja Glaso d. o. o. boste namreč dobili vse, kar potrebujete za primerno oziroma ustrezno nego vašega čolna ali gumenjaka. V bogati ponudbi boste našli kvalitetne in cenovno ugodne izdelke za brušenje in maskiranje čolnov, poliranje in voskanje, vzdrževanje in nego površin vašega čolna in gumenjaka ter vse, kar potrebujete za popolno varnost na krovu. Na voljo pa so tudi profesionalna čistila za čiščenje stekel ter pripomočki, s katerimi si boste olajšali delo čiščenja čolna ali gumenjaka.

ZUNANJE ČIŠČENJE VOZIL


Različna sredstva za čiščenje čolna, čiščenje stekel, krpe in ščetke za čiščenje

Čiščenje steklaV naši ponudbi kvalitetnih izdelkov za čiščenje čolna boste našli različne izdelke, s katerimi boste učinkovito očistili čoln in stekla hitro in enostavno. Med izdelki lahko najdete različne spreje za čiščenje in nego nerjavečega jekla, ki čisti in polira hkrati. Sprej ne pušča mastnih madežev in je namenjen čiščenju jekla, inoxa, kroma, aluminija, keramike in plastike. Za ustrezno nego čolna boste poskrbeli tudi z voskom Meguiar's Pure Wax, ki ponuja visoko zaščito vsem gelcoat površinam. Vosek ponuja zanesljivo zaščito vašega čolna pred škodljivimi UV žarki. Meguiar's Vinyl & Rubber cleaner and conditioner je zanesljivo in učinkovito čistilo, ki trajno in hitro očisti in neguje vinilne in gumijaste dele, hkrati pa je idealno zaščitno sredstvo, saj ščiti pred UV žarki, ki lahko izsušijo in poškodujejo material. V ponudbi boste našli tudi priljubljen set za gumenjake oziroma čiščenje gumenjakov, ki vsebuje čistilo, gobico in krpo za čiščenje.

SREDSTVO ZA ČIŠČENJE AVTOMOBILSKIH SEDEŽEV


Poskrbite za pravilno nego in čiščenje čolnov ter gumenjakov s kakovostnimi čistili

Za pravilno in ustrezno nego čiščenja čolnov in gumenjakov lahko torej poskrbite kar sami s primernimi čistili in krpami za čiščenje. Tudi čiščenje stekel ne bo več težava, če boste naročili učinkovito sredstvo za čiščenje stekel. Naj vaš čoln zasije v novih barvah.

Več o notranjem čiščenju vozil:http://www.glaso.si/18-notranje-ciscenje-vozil