Nudimo vam kvalitetne 3M polerske paste za vse površine

paste za poliranje3M paste za poliranje so visoko kvalitetni proizvodi za obdelavo raznih površin. Paste so primerne za poliranje kovine, jekla, plastike. Ločimo tri vrste: prva je groba 3M pasta, ki se uporablja za prvo fazo poliranja. Je visoko učinkovit produkt, ki je narejen iz aluminijevega oksida. Namenjena je za hitro odstranjevanje risov, ki so posledica brušenja. Groba 3M pasta daje visok sijaj. Drugo fazo predstavlja srednja 3M pasta, ki odstranjuje rahle praske. Tudi ta pasta zagotavlja visok sijaj. Pri zadnji tretji fazi se pa uporablja fina 3M pasta, ki služi za odstranjevaje madežev, hologramov in ostalih napak, ki nastanejo pri predhodnih fazah. V našem prodajnem programu imamo tudi 3M polersko pasto 2v1, ki je primerna za grobo in fino obdelavo. Različni efekti se kažejo pri uporabi različnih gobic. Za učinek grobega poliranja se uporablja groba gobica, za fino obdelavo pa mehka gobica. Pri poliranju se uporabljajo posebne gobice, ki se tudi razlikujejo med seboj po teksturi. Pri prvi fazi se uporabljajo najbolj grobe gobice, pri zadnji fazi se pa uporabljajo fine gobice. Nudimo vam tudi različne komplete v katerih dobite vse kar potrebujete za celoten postopek.

3M PASTA ZA POLIRANJE VAŠEGA PLOVILA

Najboljše 3M paste za poliranje so primerne za ročno in strojno uporabo

Ročno poliranje je fizično zahtevno opravilo. Pri ročni obdelavi je zelo pomemben čas, saj ima vsaka 3M pasta optimalni čas delovanja. Hitrost in natančnost sta pogoja za dober rezultat. Pomembna je tudi temperatura zraka zato se najboljši rezultati dosegajo v zaprtih prostorih, kjer je atmosfero lažje nadzirati.

pasta za poliranje

Za vaš čoln priporočamo uporabo 3M paste za poliranje

Poliranje čolna je priporočljivo izvesti vsako leto. Postopek je dolgotrajen, saj je potrebno pred začetkom je potrebno čoln temeljito očistiti, po poliranju pa poskrbeti še za zaščito površine. Ker se na čolnih postopek poliranja običajno izvaja zunaj, je potrebno izbrati kar se da primeren čas in temperaturo zraka za doseganje optimalnih rezultatov.