Polirna pasta za žaromete, ki lučem zopet vrne sijaj

Polirna pasta za žaromete nam prav pride, ko je steklo žarometov popraskano, porumenelo ali oksidirano. Naši seti za obnovo stekel bodo površino pleksi stekla spet spremenili v kristalno jasno. Pasta za poliranje luči je ugodno na voljo v naši pregledni spletni trgovini, kjer lahko naročite vse izdelke za nego in čiščenje vozil. Poleg paste za poliranje žarometov, vam bo prav prišla tudi pasta za poliranje plastike, polirna pasta za praske in drugi pripomočki za zaščito.

Pasta za poliranje luči in oprema za celovit postopek

Pri nas lahko naročite popolno kombinacijo izdelkov za čiščenje stekla. Naše paste za poliranje luči so visoko kakovostne polirne paste za žaromete, ki odstranjujejo trdovratno umazanijo, oljne in maščobne madeže, mušice, saje in drugo. S tako pasto lahko čistimo plastične in umetne površine, seveda tudi steklo, zato je odlična kot pasta za poliranje luči. Poleg polirne paste za žaromete dobite tudi gobico. Naša bogata ponudba sicer zajema tudi vrhunske polirne krpe, premaz za zaščito luči in druge izdelke za miksimalen sijaj vozila.

polirna pasta za žarometepasta za poliranje luči

Enostaven nanos polirne paste za žaromete

Pasta za poliranje žarometov nima zapletenega postopka uporabe, seveda pa je pomembna skrbnost in natančnost delavca. Gobico moramo zmočiti in čim bolj stisniti, sicer se polirna pasta za žaromete lahko topi. Gobico natremo s pasto in pričnemo s čiščenjem (na mokro površino!). Očiščeno površino moramo temeljito sprati z vodo ali obrisati z mokro krpo, da odstranimo ostanke paste za poliranje luči. Pri hujših posškodbah vam bo prav prišla še polirna pasta za praske.

ČISTILO ZA USNJE

Glaso je zastopnik za mnoge priznane znamke, npr. GLASURIT, 3M, SIA, Meguiar's, Sata, Rupes, Horn&Bauer ter druge. Obiščete nas lahko v Poslovni coni Žeje pri Komendi ali pa naše vrhunske izdelke za poliranje (paste za poliranje plastike, žarometov in pnevmatik) in odstranjevanje smole naročite hitro in enostavno kar prek spleta. Za vsa vprašanja glede uporabe polirne paste za žaromete smo seveda na voljo.