Izredno učinkovite 3m paste za strojno poliranje čolnov

Zaščita in primerna nega čolnov in plovil je izredno pomembna, da bi zagotovili varno in udobno vožnjo s čolnom. Če želite vaš čoln ohraniti v dobri kondiciji, morate poskrbeti za primerno vzdrževanje, čiščenje in nego. Mi pa vam bomo olajšali delo, saj smo v podjetju Glaso d. o. o. poskrbeli, da boste s kvalitetnimi 3m pastami za strojno poliranje čolnov imeli z vzdrževanjem kar najmanj dela. Kvalitetna 3m pasta za poliranje bo namreč učinkovito odstranila praske in tudi najmanjše nepravilnosti na površini vašega plovila. 3m polerska pasta pa nudi tudi učinkovito in trajno zaščito površine čolna. Za enostavno in hitro strojno poliranje izberite 3m pasto za poliranje. Prepričani smo, da boste navdušeni nad njenim učinkom.

Marine prodajni program - kvalitetne 3m paste za strojno poliranje čolnov


V prodajnem programu Marine, kjer boste našli različne izdelke za nego in zaščito plovil, so tudi kvalitetne 3m paste za strojno in strojno poliranje čolnov. 3m pasta za poliranje - vosek naredi na površini zaščitni sloj visokega sijaja. Primerna je za barvane površine. Omenjena polerska pasta - vosek vsebuje 3m patentirano ASF tehnologijo, ki omogoča izjemno zaščito. Je izredno primerna za poliranje čolnol in plovil, saj ne prepušča soli in vodnih kapljic. 3m polirna pasta Heavy cut učinkovito odstranjuje močno oksidacijo in je primerna za poliranje kovine. Učinkovito odstranjuje tudi sledi brušenja in finejših prask. Poleg uporabe na čolnih oziroma plovilih jo lahko uporabite tudi za počitniške prikolice in industrijske gelcoate. 3m polirna pasta Light cut omogoča odstranjevanje manjših nepravilnosti na površini in sledi brušenja. Poleg odličnih polirnih lastnosti omogoča visok sijaj in dolgotrajno zaščito površine čolna.

poliranje kovine3m pasta za poliranje

VEČ O BARVANJU VOZILA

Vsa ponudba 3m polerskih past in pripomočkov je dostopna na naši spletni strani

Vso ponudbo iz Marine programa si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse potrebne informacije o ceni in načinu uporabe. Za vaš čoln izberite najboljše 3m paste za strojno poliranje čolnov in ohranite vaše plovilo v dobri formi. Več na naši spletni strani: http://www.glaso.si/.