Učinkovita čistila oziroma sredstva za čiščenje gumenjaka

Poskrbite, da bo vaš gumenjak zaščiten in očiščen tako med sezono kot tudi v po zaključku sezone. V spletni trgovini podjetja Glaso d. o. o. boste našli vse, kar potrebujete za učinkovito čiščenje gumenjaka. Za nego gumenjaka so najboljša nevtralna čistila oziroma sredstva za čiščenje. V prodajnem programu Marine, kjer boste našli izdelke za čiščenje, poliranje in nego čolnov, boste našli tudi čistilo za čiščenje gumenjaka. Čistila za gumenjake bodo vaš gumenjak primerno zaščitila in pripravila na novo sezono. Za učinkovito čiščenje gumenjaka izberite kvalitetna čistila, ki jih boste našli v podjetju Glaso d. o. o.

Čiščenje gumenjakačistilo za gumenjake

Set za čiščenje gumenjakov - primerna nega in zaščita gumenjaka


Set za čiščenje gumenjaka vsebuje nano čistilno krpico, čistilo oziroma sredstvo za čiščenje gumenjaka ter mikro krpo. Nano čistilna krpica po poskrbela, da boste učinkovito očistili oziroma odstranili ostanke insektov, katrana, zračne rje itd. S čistilom za čiščenje gumenjaka Meguiar’s Deck Cleaner boste hitro in učinkovito očistili trdovratno umazanijo. Poleg uporabe za čiščenje gumenjaka je primeren tudi za čiščenje vseh problematičnih površin na plovilih, saj učinkovito čisto nedrseče in gladke palube. Uporaba tega sredstva za čiščenje gumenjakov je enostavna. Površino gumenjaka najprej zmočite z vodo in nato poškropite s čistilom za gumenjake. Površina se ne sme posušiti. Na koncu gumenjak sperete z vodo. Za razliko od ostalih čistil in sredstev za čiščenje gumenjakov lahko to čistilo uporabljate tudi pri čiščenju gumenjaka na soncu. S čistilno mikro krpo boste prav tako učinkovito očistili gumenjak.

PREVERITE TUDI PROFESIONALNO OBNOVO VOZIL

Pravilno čiščenje s kvalitetnimi sredstvi in čistili za čiščenje gumenjaka


Zaščita, pravilno čiščenje gumenjaka in skladiščenje gumenjaka je izredno pomembno, če želite, da bo vaš gumenjak funkcionalen in brez napak. Za primerno nego in čiščenje pa boste lahko enostavno poskrbeli s kvalitetnimi izdelki, čistili in pripomočki programa Marine podjetja Glaso d. o. o. Za več informacij nas pokličite ali nas obiščite na sedežu podjetja. Informacije o izdelkih pa lahko najdete tudi na naši spletni strani. Preberite več tudi o čiščenju platišč: https://www.vsi.si/glaso/cistilo-za-platisca.