Barvanje avtomobila z Glaso mešanicami avto barv in lakov

Barvanje avtomobila bo z nami opravljeno vrhunsko. Trgovina Glaso deluje že od leta 1993 in nudi vse za barvanje, zaščito in čiščenje vozila. Smo specialisti za mešanje barv za avto, naše temeljne barve pa odlično zaščitijo kovino. Pri nas dobite vse za profesionalno obnovo ali prenovo avtomobila. Avto barve in laki bodo zadovoljili tako profesionalce kot ljubitelje barvanja vozil.

Zastopniki najboljših znamk za barvanje avtomobila

Smo generalni zastopnik za avto barve in lake Glasurit, ter strokovnjaki za mešanje. Za naše kupce in uporabnike nudimo tudi številna izobraževanja v tujini, prav tako pa sami na področju barvanja avtomobilov vedno sledimo najnovejšim trendom. Poleg Glasurita pri nas najdete tudi druge priznane in kvalitetne znamke za barvanje vozila. To so na primer izdelki 3M, SIA, Meguiar’s, Sata, Rupes in Horn&Bauer. Prav vsa naša ponudba barvanja in avto kozmetike temelji na artiklih najvišje kvalitete. Če želimo vozila dobro pripraviti je nujno potrebna vrhunska temeljna barva.

Barvanje avtomobilaBarvanje vozil

Za zaščito avtomobila pomembna temeljna barva

Kvalitetna temeljna barva bo avto zaščitila pred rjo in bo odlična osnova za nadaljne barvanje avtomobila. O postopku in izbiri barv in lakov se lahko posvetujete pri nas, poleg nakupa izdelkov pa nudimo tudi številne storitve. Znani smo po mešanju barv za avto, s čimer imamo veliko izkušenj. Z veseljem vam pomagamo z vsemi koristnimi informacijami. Avto barve in laki za barvanje vozila so le del naše pestre ponudbe. Nudimo tudi izvrstno Glasurit barvo v spreju, ki služi kot temeljna barva za plastiko.

VEČ O AVTO BARVAH IN LAKIH

Temeljna načela za barvanje vozila

Barvanje avtomobila ima dvojno vlogo. Po eni strani je to zaščita površine, druga funkcija pa je seveda estetska. Zaradi obojega je treba izbirati kvalitetne produkte in biti dobro seznanjem s tem, kako delujejo avto barve in laki. Prva nanešena barva je temeljna barva, barvanje vozila pa se nadaljuje z metalno barvo in laki. Delo boste odlično opravili z našimi vrhunskimi izdelki, ki imajo dolgo življenjsko dobo.