Čistilo za platišča in pnevmatike po znižani ceni

Čistilo za platišča najvišje kakovosti dobite v Glaso spletni trgovini, na voljo celo z 20-odstotnim popustom. Smo specialisti za čiščenje in urejanje vozil, tako da pri nas dobite tudi čistilo za alu platišča, poleg tega pa še čistilo za avtomobilske sedeže, čistilo za steklo in različne polirne paste za sijaj in lep videz vseh delov vozila. Na nas se lahko zanesete tudi pri odstranjevanju smole.

BARVA ZA PLASTIKO

Čistilo za platišča in vsi potrebni pripomočki

Meguiar’s G9524 čistilo za platišča in pnevmatike je ustvarjeno za vse vrste kromiranih, lakiranih in eliksiranih platišč. Učinkovine čistila bodo raztopile in odstranile zavorni prah in umazanijo. Uporaba je enostavna: pršite le eno platišče naenkrat in sicer z razdaljo 70 cm. Čistilo za platišča pustite delovati dve minuti, nato pa izperite z močnim vodnim curkom. Pri trdovratni umazaniji uporabite krtačo za platišča, za finiš pa shine zaščito za pnevmatike.

Posebno čistilo za alu platišča

Alu platišča zahtevajo posebno nego. Očistite jih z Meguiar’s G14324 čistilom za alu platišča, ki so vrhunske kvalitete. Čistilo deluje enako kot ostala čistila za platišča, za temeljito čiščanje pa si lahko pomagate še s krtačo. Za brisanje uporabite bobažno krpo in čistilo za alu platišča vedno uporabljajte v dobro prezračenih prostorih, lahko pa tudi kar na prosem. Več o čiščenju avtomobilskih sedežev:http://www.glaso.si/obnova-in-nega-sedezev/4076-meguiars-mleko-za-usnje-g10916.html


čistilno za platiščačistilo za alu platišča

Čiščenje notranjosti avtomobila

Se sprašujete, kako očistiti avtomobilske sedeže? To učinkovito storite z dobrim čistilom za avtomobilske sedeže, ki ga prav tako dobite pri nas. Odlikujejo nas ugodne cene, ter hiter in enostaven nakup kar prek spleta. Če imate konkretna vprašanja glede tega, kako očititi avtomobilske sedeže, se seveda obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali. V naši ponudbi so tudi čistila za steklo, s katerimi boste očistili vetrobranska stekla in žaromete, tako da bo vaše vozila kot novo na zunaj in znotraj. Na voljo tudi dobra polirna pasta za žaromete, ki so popraskani ali porumeneli.

Če torej iščete čistilo za platišča, kvalitetno čistilo za alu platišča ali pa vse druge vrste čistil za vozila, smo pravi naslov.