Polirna pasta za odstranjevanje poškodb in zaščito vašega čolna

polirna pasta za čolnČe želite svoj čoln ali gumenjak ohraniti v dobri kondiciji, morate poskrbeti za primerno nego in vzdrževanje. V podjetju Glaso d. o. o. smo za vas pripravili pestro ponudbo polirnih past za gel coat, lakov za čolne, čistil in ostalih pripomočkov, s katerimi boste poskrbeli za primerno nego vašega čolna. Poleg programa Marine, ki vsebuje polirne paste, lake, čistila, proizvode brušenje, maskiranje, poliranje, voskanje, vzdrževanje in nego čolna oziroma plovil, boste pri nas našli bogato ponudbo ostalih izdelkov za poliranje, med drugim polirno pasto za aluminij, izdelke za zunanje in notranje čiščenje vozil in nego motornih koles. Poleg kvalitetnih izdelkov vam ponujamo tudi ostale storitve. Vse informacije najdete na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini:http://www.glaso.si/91-seti-za-poliranje opravite nakup hitro in enostavno.

Kvalitetna polirna pasta za gel coat - poliranje še nikoli ni bilo tako enostavno


Polirna pastaPolirna pasta Light cut omogoča odstranjevanje manjših nepravilnosti na površini čolna. Je idealna polir pasta za poliranje čolna, saj omogoča visok sijaj in dolgotrajno zaščito čolna v enem. V naši ponudbi boste našli tudi grobo polirno pasto, ki izjemno dobro odstranjuje praske in rise ter ustvari odličen izgled površine brez hologramov. Polirna pasta za praske Heavy cut izjemno dobro odstranjuje močno oksidacijo in sledi brušenja ter praske. Poleg uporabe za čolne oziroma plovila jo lahko uporabite tudi za počitniške prikolice in industrijske gelcoate. Tudi polirna pasta Medium cut je primerna za odstranjevanje prask na čolnu, zgotavlja visok sijaj in trajno zaščito. Tudi Meguiar's power cut groba politura je polirna pasta za učinkovito odstranjevanje prask. Za učinkovito poliranje vašega čolna oziroma plovila potrebujete poleg polir paste tudi polirno gobico. Izbirate lahko med finimi, grobimi in finimi valovitimi gobicami ter polirno ovco.

POPRAVILO PRASK NA AVTU

Polir paste za čolne in ostala ponudba kvalitetnih izdelkov za vzdrževanje vozil in plovil


Kvalitetna polirna pasta za čoln in za odstranjevanje prask z vašega plovila bo poskrbela, da bo vaš čoln dobro vzdrževan in pripravljen na novo sezono. Ostalo ponudbo polirnih past (za aluminij, plastiko itd.) pa si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati (cena, tehnični podatki, navodila za uporabo polirnih past za čolne, plovila itd.).