Odstranjevanje smole na enostaven in učinkovit način

Odstranjevanje smole je lahko brez pravega čistila prava muka, če se projekta lotimo neprofesionalno, pa lahko za povrh še trajno poškodujemo lak avtomobila. Glaso odstranjevalec smole in krpe za čiščenje lahko naročite kar prek spleta, ponujamo pa tudi izdelke za odstranjevnje zračne rje. Avto vam bo hvaležen. Več o naši ponudbi na naši spletni strani: http://www.glaso.si/

Poceni odstranjevanje smole

Odstranjevanje smole z avtomobila ni nujno drago. Z našimi ugodnimi cenami in popusti lahko odstranjevalec dobite poceni in z vsemi potrebnimi navodili za vrhunsko čiščenje. MTS čistilo za odstranjevanje smole, lepila in katrana učinkovito odstrani vsakršno drevesno smolo, ostanke lepila in katrana iz laka. Na voljo je še s posebnim 25-odstotnim popustom. Uporaba je enostavna. Na madeže nakapljamo nekaj kapljic čistila in pustimo nekaj sekund. Nato madež drgnemo s krpo iz mikrovlaken, a ne preveč prek rokov madeža. Odstranjevanje smole z avtomobila naj poteka v več korakih, ne zlijte na madež že na začetku preveč čistila. Tudi kvalitetne krpe za čiščenje lahko naročite pri nas.

odstranjevanje prask na avtuodstranjevanje smole

Trajno odstranjevanje zračne rje

Za odstranjevanje rje avta moramo prav tako poseči po najboljših izdelkih. Priporočamo našo magično čistilno krpo in Quik detailer, ki hitro in enostavno odstrani rjo in tudi ostanke insektov ter industrijske nesnage. Čistilno krpo Magic Clean za odstranjevanje rje avta lahko uporabite na vseh gladkih površinah. Krpa je nepogrešljiva tudi pri pripravi za poliranje, ne le za odstranjevanje zračne rje. Avto najprej operemo, poškropimo površino in obrišemo s premazno stranjo krpe. Ponavljamo, dokler površina ni gladka.

PREVERITE TUDI LAK ZA ČOLN

Rešitev za praske

Z našo pomočjo bo lažje tudi odstranjevanje prask na avtu. Odstranjevalec prask na avtu najvišje kvalitete kupite kot set za ročno poliranje in dobili boste vse potrebno. Domači odstranjevalec prask na avtu vam prihrani draga popravila. Vse za odstranjevanje smole ali rje, odstranjevanje prask na avtu in poliranje torej dobite pri podjetju Glaso, ponujamo pa tudi vrhunska čistila (čistilo za platišča, žaromete, steklo ...) za popoln notranji in zunanji videz.