Popravilo prask na avtomobilu - privoščite vašemu avtu le najboljše

Vas čaka popravilo prask na avtomobilu?Praske na avtu se nekaj povsem običajnega. Zelo redko se namreč zgodi, da avtomobil celotno življenjsko dobo ostane brez izboklin, prask ali udrtin. Nepazljivost z nakupovalnim vozičkom, nesreča pri parkiranju - in že je lak na vozilu opraskan.

Popravilo prask pri avtoličarju vas lahko drago stane, na srečo pa so danes na voljo tudi cenovno ugodne metode za popravilo prask na avtomobilu, ki poskrbijo, da vaš avto še dolgo videti kot nov.

Glaso d.o.o. vam nudi vse za profesionalno obnovo vozil. Poleg markirnih sistemov, tesnilnih mas, zaščitnih premazov, brusnih materialov, kitov, polnil in temeljnih barv, dodatkov Glasurit, rdečil in topil boste v naši bogati ponudbi našli tudi pripomočke za hitro in enostavno popravilo prask na avtomobilu. Med njimi je na primer tudi 3M set za poliranje, ki bo odstranil s površine vozila manjše in predvsem površinske poškodbe.

SET ZA POPRAVILO AVTO ŽAROMETOV

Popravilo manjših prask na avtomobilu s poliranjem

Poliranje posameznega dela ali celega vozila je postopek, ki odstrani s površine vozila manjše in predvsem površinske poškodbe, ki jih povzročijo vandalizem, veje, agresivna sredstva za pranje vozila, krtače v avtomatskih avtopralnicah, atmosferski vplivi, smog in drugo. Tudi v primeru zbledele barve laku s poliranjem povrnemo sijaj in ga zaščitimo za dalj časa.

popravilo prask na avtu

Za popravilo prask na avtu vam priporočamo 3M set za poliranje, ki vsebuje tri polirne paste. Vse tri zadostujejo, da opravimo celovito, tristopenjsko poliranje. Prvi korak predstavlja visoko učinkovita groba polirna pasta namenjena hitremu odstranjevanju risov, ki nastanejo pri brušenju. Z njo dosežemo visok sijaj na starih in svežih avtomobilskih barvah. Fina polirna pasta je primerna za odstranjevanje manjših površinskih prask ter ostankov sledi grobega poliranja. Ultra fina polirna pasta za odstranjevanje hologramov (SE) je ena najbolj priljubljenih polirnih past za odstranjevanje hologramov na svetu.

Glaso - vse za popravilo prask na avtu po ugodni ceni

popravilo manjših napak na avtomobiluPpraske na avtu z lahkoto odstranite s setom za popravilo prask na avtu v le nekaj minutah, v vaši domači garaži. Praske na avtu bodo s 3M setom za popravilo prask na avtomobilu postale preteklost. Naj vaš jekleni konjiček znova zasije v vsej svoji lepoti.

Obiščite nas.