Polirna pasta odstranjuje praske na vašem čolnu ali avtomobilu


Polirna pasta se uporablja za ročno ali strojno poliranje različnih površin. Površine, ki so primerne za obdelavo so kovina, plastika, jeklo. Pasta je na voljo v treh različnih granulacijah, ki so primerne za različne vrste prask. Prva je groba pasta, ki jo uporabimo kot prvo fazo, odpravlja večje oziroma globlje praske in ostale poškodbe. Za dober učinek je seveda potrebna uporaba ustrezne gobice. Srednja granulacija odpravi manjše praske, ki so posledica grobe predhodne obdelave. Obenem daje površini tudi visok sijaj. V tretji fazi pa se uporablja fina polirna pasta, ki odstranjuje madeže, majhne praske predhodnih faz in holograme. Površini daje visok sijaj in zaščito. Polir paste iz našega prodajnega programa so zelo kvalitetne in dajejo odlične rezultate. Po samem postopku je priporočena uporaba voska, ki zaščiti novo sanirano površino in ji podaljša obstojnost ter lep sijoč izgled.

polirna pastapolirna pasta za čoln

VEČ O POLIRNI PASTI TUKAJ!


Z ustrezno polirno pasto se lahko odstranijo vse vrste prask


Polirna pasta za čoln je specifični izdelek, ki je posebej razvit za uporabo v neidealnih pogojih. Že pri samem postopku poliranja čolna je potrebno upoštevati, da so vremenske razmere spremenljive. Pri obdelavi zunaj, je možna hitra sprememba temperature, ki močno vpliva na delovanje produkta. Zato je potrebno postopek opraviti hitro in s produkti, ki imajo prilagojen čas delovanja. Tudi veter ima veliko vlogo pri poliranju čolnov. Ob prisotnosti vetra se produkt hitreje suši, kar izničuje njeno uporabo oziroma delovanje.


Poleg polirne paste je nujna uporaba ustreznih gobic


Različne površine oziroma različne vrste prask, zahtevajo uporabo različnih polirnih past. V naši ponudbi imamo širok izbor kvalitetnih polirnih produktov za čolne, avtomobile, počitniške prikolice in podobno. Nudimo tudi ves pribor, ki ga potrebujete za optimalne rezultate. Kakršnekoli praske želite odstraniti, so proizvodi, ki jih dobite pri nas najboljši izbor. Če rabite polirno pasto za aluminij ali za žaromete, ali pa imate praske na avtomobilu, smo mi pravi naslov.